tmp peyman 24 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟ لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 سلام دوست عزیز چهارفایل اخرین ورژن رو بزن اگه جواب نداد فقط مودم رو دانگرد کن بعد سریال خودگوشی رو بزن ودرنهایت پچ کنید لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در 16 دقیقه قبل، tmp peyman گفته است : با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم نمیشه به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ؟ این سرت را روی گوشی رایت کن . SM-J700F_tested.zip Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
jmez_gsm 36 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در ۱ ساعت قبل، tmp peyman گفته است : با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟ با اخرین ورژن 6 فلش کنین فایل مودم اندروید 5 رو رایت کنین نتیجه رو اعلام کنین J700FXXU4BQI2_J700FODD4BQI2_J700FXXU4BQI2_HOME.tar اگه بیس باند و سریال مجدد رفت با فایل کامبینیشن تست و نتیحه رو اعلام کنین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.