david2018 0 ارسال شده در 27 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 دوست عزیز آقای محمدیان میشه به صورت مختصر روش ساخت فایل بوت با gsd رو بگید ... یکی دوبار تست کردم روی گوشی های قبلی دیگر ولی وقتی رایت گردم گوشی به مشکل خورد و روی لوگو گیر کرد یه مدل هم گوشی رو هم ریست کرد . اگر امکان هست یه توضیح مختصر در خصوص روش صحیح ساخت فایل بوت با gsd را بذارید ممنون لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 27 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 تشکر از دوست عزیز jmez_gsm فایل شما رو هم تست کردم ولی رایت نشد البته برای اینکه odin و یا باکس bst فایل رو بشناسن پسوندش رو عوض کردم باکس z3x رو هم دارم میشه باهاش حرکتی زد لینک ارسال
محمد محمدیان 56 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در 9 دقیقه قبل، david2018 گفته است : دوست عزیز آقای محمدیان میشه به صورت مختصر روش ساخت فایل بوت با gsd رو بگید ... یکی دوبار تست کردم روی گوشی های قبلی دیگر ولی وقتی رایت گردم گوشی به مشکل خورد و روی لوگو گیر کرد یه مدل هم گوشی رو هم ریست کرد . اگر امکان هست یه توضیح مختصر در خصوص روش صحیح ساخت فایل بوت با gsd را بذارید ممنون روش کار به این صورت هست که فایل بوت را از داخل فریمور با باینری یکسان و بیلد نامبر ترجیحا بالاتر از گوشی به برنامه میدیم و خروجی فایل بوت ادیت شده ای هست که لاک اسکریت رو دور میزنه و توسط اودین هم رایت میشه در نهایت اگر گوشی روی لوگو هم گیر کنه با رایت بوت ارجینال به حالت عادی باز خواهد گشت و اطلاعت هم هیچ اسیبی نخواهد دید . برای درخواست فریمور ها و مشکلات مربوط به اپلود سنتر و سرور با ایدی تلگرام @easydump در ارتباط باشید . لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در 5 ساعت قبل، david2018 گفته است : سلام دوستان فایل ریکاوری twrp برای این مدل اگر دارید لطفا آپلود نمایید (تست شده) برای آنلاک مدل بالا چه راه هایی وجود دارد usb debug=disable سلام دوست عزیز اینو تست حتما جواب میگیری . https://firmware.ir/unlock-star-2-sm-g350e/ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
jmez_gsm 36 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در 2 ساعت قبل، david2018 گفته است : تشکر از دوست عزیز jmez_gsm فایل شما رو هم تست کردم ولی رایت نشد البته برای اینکه odin و یا باکس bst فایل رو بشناسن پسوندش رو عوض کردم باکس z3x رو هم دارم میشه باهاش حرکتی زد شما که BST دارین تو حالت MTP راحت انلاک میشه لینک ارسال
jmez_gsm 36 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در 2 ساعت قبل، david2018 گفته است : تشکر از دوست عزیز jmez_gsm فایل شما رو هم تست کردم ولی رایت نشد البته برای اینکه odin و یا باکس bst فایل رو بشناسن پسوندش رو عوض کردم باکس z3x رو هم دارم میشه باهاش حرکتی زد خواهش میکنم. فایل TAR با باکس Z3X قابل شناسایی اگر با رایت فایل مشکل داشتین بگین تا کاستوم ریکاوری ورژن دیگه براتون بفرستم لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 28 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2018 سلام مهندس فایلی رو که زحمت کشیدی آدرس دادی رایت کردم هم cwm و هم twrp ولی رایت نشد با سه روش باکس bst و باکس z3x و نرم افزار odin الان ریکاوری اورجینال دستگاه هم لود نمیشه .. اگر فایل کاستوم ریکاوریه دیگری دارید لطفا آدرس بدید تشکر لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 28 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2018 بعد مهندس منظورت از حالت MTP در باکس BST کدوم قسمت است چون من کل قمست های باکس BST رو تست زدم ولی نشده لینک ارسال
jmez_gsm 36 ارسال شده در 28 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2018 در 1 ساعت قبل، david2018 گفته است : بعد مهندس منظورت از حالت MTP در باکس BST کدوم قسمت است چون من کل قمست های باکس BST رو تست زدم ولی نشده حالت mtp فقط شناسایی گوشی حالتی که حافظه گوشی شناسایی شده. ابتدا مدل رو انتخاب کنین.اسکن کنین بعد گزینه اینو رو بزنین. میبینین که گوشی شناسایی میشه و در قسمت انلاک گزینه ریست اسکرین رو بزنین//////تمام////// لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 28 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2018 سلام با اجازه اساتید گرامی: بفرما دوست عزیز بارها توسط خودم تست شده و نتیجه گرفتم. G350e screan byp_.rar - 7.5 MB من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.