dezroid 27 ارسال شده در 26 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 سامسونگ E1200t فایل فلش فارسی کسی داره لطف کنه بده بهمون؟ هیچ سایتی ظاهرا نداره لینک ارسال
jasonhacks 0 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 من واقعا در مورد چگونگی به روز رسانی سامسونگ نیز نگران هستم، زیرا در مورد نرم افزار Kies 3 ویژه برای کاربران سامسونگ می دانم اما هرگز به آن دسترسی ندارم. آیا شما می توانید راهنما برای به روز رسانی سیستم عامل را قرار دهید؟ منظورم استفاده از Kies 3 هست؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در 3 دقیقه قبل، jasonhacks گفته است : من واقعا در مورد چگونگی به روز رسانی سامسونگ نیز نگران هستم، زیرا در مورد نرم افزار Kies 3 ویژه برای کاربران سامسونگ می دانم اما هرگز به آن دسترسی ندارم. آیا شما می توانید راهنما برای به روز رسانی سیستم عامل را قرار دهید؟ منظورم استفاده از Kies 3 هست؟ سلام و درود برای این مشکلتون باید یک تاپیک بزنید . تا دوستان برای شما راهنمایی کنن ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در در 4 شهریور 1397 در 08:23، dezroid گفته است : سامسونگ E1200t فایل فلش فارسی کسی داره لطف کنه بده بهمون؟ هیچ سایتی ظاهرا نداره سلام این را چک کنید . http://www.kord-gsm.ir/thread25531.html Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.