farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2018 من یه گوشی h30-u10 همکارم برای آورد اگه اشتباه نکنم ضربه خورده بود تاچ و ال سی دی بایستی عوض می شود نمونش گوشی داشتم برد مشتری روی گوشی سالم گذاشتیم بعدش روی لوگو دوم گیر می کرد من با بیلد ۳۲۰ فلش کردم روی آرم اندروید دوباره گیر کرد بعد با بیلد پایین رایت کردم الان تک ویبره می خوره راهنمایی می کنید الان ریورک بیلد ۱۳۱ رایت میشه فایل ۳۲۰ کامل دوباره رایت میشه ولی همچنان تک ویبره و تصویر نداره لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2018 رایت بیلد دانگرید ۱۰۸ این خطا میده لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2018 از چه طریقی هارد دستگاه تست بگیرم آیا مشکل از هارد است لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 14 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2018 سلام به احتمال زیاد یا cpu و یا هارد ول کرده (لحیم سردی به خاطر ضربه) باید ببینید که چسب های دور cpu یا هارد ترک کرده یا نه؟ باید بردارید شابلون کنید و دوباره بذارید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 14 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2018 من چند روز پیش همین مشکلو داشتم با این فایل حل شد . New Microsoft Word Document.docx حل مشکل خاموشی و ویبره ممتمد h30-u10.rar Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 14 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2018 در در 23 مرداد 1397 در 18:37، ramin gsm گفته است : من چند روز پیش همین مشکلو داشتم با این فایل حل شد . New Microsoft Word Document.docx حل مشکل خاموشی و ویبره ممتمد h30-u10.rar اگر نشد با این فایل تست کنید 100% جواب میگیرید . این فایل ار آسا تیم گرفته شده و خودم تست کردم کار داد . راهنمایی هم هست . بعد از انجام عملیات اعلان نتیجه کنید و .... Honor3C_ProjectDir_1.1 [email protected] اموزش تعمیرات موبایل - مطالب ابر حل مشکل ویبره ممتد h30 u10.htm Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 15 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2018 تشکر گوشی تحویل دادم درست نشد لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 10 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2018 در در 23 مرداد 1397 در 18:37، ramin gsm گفته است : من چند روز پیش همین مشکلو داشتم با این فایل حل شد . New Microsoft Word Document.docx حل مشکل خاموشی و ویبره ممتمد h30-u10.rar دررررررود من فایل میزنم کامل میگیره..... ولی تک میب میزنه..... مشکل هارد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 11 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2018 در 18 ساعت قبل، amin.gsm گفته است : دررررررود من فایل میزنم کامل میگیره..... ولی تک میب میزنه..... مشکل هارد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام و درود واسع چی گوشی را فلش کردین برادر یعنی چی مشکل داشت که فلش کردین . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.