farhadsoftware 312 ارسال شده در 8 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2018 سلام این c9 دوستم داشت باگ های زیر کار نداد تالک بک فعال نشد باگ هندزفری بلوتوثی فعال نشد فقط باک کیبورد سامسونگ تست نکردم با رایت کامبینیشن همون اول کار رایت فایل خطا داد لینک ارسال
Grandfather051 0 ارسال شده در 8 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2018 عزیز منظورتو واضح تر بگو! اگه رام(اندروید گوشیت) بالا میاد که روش واسه رفتن توی تنظیمات زیاده مثل: -گذاشتن سیم کارت پین دار و تماس اظطراری ۹۱۱ و زدن روی اینترنت یا پیام یا دفترچه -زدن روی افزودن شبکه وای فای و یک متن الکی بنویس و روی select all بزنی دکمه share اضافه میشه و برنامه پیام و دفترچه رو فراخوانی میکنه -روش توی اینترنت زیاده مدل گوشی رو سرچ کنی چون واسه بقیم اتفاق افتاده میتوانید آدرس گوگل رو بزنید توی دفترچه یا پیام www.google.com و برنامه quickshort(Kat?)maker نصب و از داخلش تمام برنامه های نصب روی گوشی رو نشون میده دنبال رنگ سبز و ایکون خود اندروید باشید روی account Google میزنی و ازت رمز میخواد سه نقطه رو که بزنی وارد گوگل میشه و ازت ایمیل میخواد و ثبت میکنی گوشی خاموش روشن میکنی درسته. روال کار ممکنه توی گوشی های مختلف شبیه به هم باشن و فرق های کوچیک بکنه.. اندروید های بالا: خوب من خودم توی یک گوشی گیر کرده بودم ک تیک منبع غیرمجاز نخورده بود و برداشته شده بود اصن نمیشد نرم افزار نصب کنی..و توی تنظیمات قسمت برنامه اگه برنامه LG wizard یا هرچیزی ک ویزارد داشت بگردید و غیر فعال یا پاک کنید دیتاشو... اما برخی اندروید هام هستن مثل گوشی الجیک تیک غیرفعال خاموش بود و پاک میشد دیتا ولی تغییری نمیکرد بنابراین باید برین روی گوگل پلی سرویس و اول متوقف و حذف دیتا و غیرفعال کنید و گوشی رو خاموش کنید... نتیجه رو عشق کن.. حالا اگه اصن دیگه اندروید روی لوگو گیر میکنه کلا یک رام دیگه مخصوص گوشی خودت بگیر و با ادین فلش کن. لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 9 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2018 در 8 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : سلام این c9 دوستم داشت باگ های زیر کار نداد تالک بک فعال نشد باگ هندزفری بلوتوثی فعال نشد فقط باک کیبورد سامسونگ تست نکردم با رایت کامبینیشن همون اول کار رایت فایل خطا داد با سلام این نسخه رو نصب کنید C9000ZHU1AQA2 بعد از طریق باگ وایفای اقدام به حذف کنید تست شده توسط خودم لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 9 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2018 اگر این موضوع ها کار نکرد . از این روش پیش برین . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2018 در 59 دقیقه قبل، saeiduniquej گفته است : با سلام این نسخه رو نصب کنید C9000ZHU1AQA2 بعد از طریق باگ وایفای اقدام به حذف کنید تست شده توسط خودم سلام چهار فایل بدون مودم رایت کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.