kazemrayane 17 ارسال شده در 22 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 سلام نیازمند کرک باکس jaf هستم نت گشتم نتونستم دان کنم تشکر لینک ارسال
kazemrayane 17 ارسال شده در 22 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 روی 7 اجرا نمیشه؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 22 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 درود این محصول خیلی وقته از رده خارج شده و بی استفاده مونده فکر کنم خود باکسش رو رایگان بهت بدن اگه درخواست کنی بجای دنبال کرک گشتن ستاپ این باکس فکر کنم بشه روی 7 32bit اجرا کرد از قسمت copatibility نوع اجرا رو بذارید روی xp موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 22 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 در 6 ساعت قبل، kazemrayane گفته است : سلام نیازمند کرک باکس jaf هستم نت گشتم نتونستم دان کنم تشکر خیلی قدیمیه و خیلی وقته از ساپورت خارج شده شما یه دانگل بست یا با هزینه بیشتر باکس ATF تهیه بکن بی نیازی تو نوکیا. ولی jaf رو نگهدار میشه به عنوان اینترفیس استفاده کرد فقط درایورش رو راه بنداز لینک ارسال
kazemrayane 17 ارسال شده در 23 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2018 در 23 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود این محصول خیلی وقته از رده خارج شده و بی استفاده مونده فکر کنم خود باکسش رو رایگان بهت بدن اگه درخواست کنی بجای دنبال کرک گشتن ستاپ این باکس فکر کنم بشه روی 7 32bit اجرا کرد از قسمت copatibility نوع اجرا رو بذارید روی xp موفق باشید تشکر چون گوشی نوکیا رفرش بالای 50 تا برام امده (1200/101/1208) بعد چند روز قطع میشه میخواستم چنجشون کنم micro/best دارم mxkey هم ک جواب نمیده دارمش لینک ارسال
kazemrayane 17 ارسال شده در 23 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2018 در 18 ساعت قبل، JameJam.Apple گفته است : خیلی قدیمیه و خیلی وقته از ساپورت خارج شده شما یه دانگل بست یا با هزینه بیشتر باکس ATF تهیه بکن بی نیازی تو نوکیا. ولی jaf رو نگهدار میشه به عنوان اینترفیس استفاده کرد فقط درایورش رو راه بنداز atf هزینش بالاس تو این بازار نمیصرفه لینک ارسال
kazemrayane 17 ارسال شده در 23 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2018 همه الان ریجستر فایلد میدن لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 24 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 در در 31 تیر 1397 در 10:14، kazemrayane گفته است : سلام نیازمند کرک باکس jaf هستم نت گشتم نتونستم دان کنم تشکر سلام من که تا حالا تست نکردم اینم لینک ببینید همینه یا نه . https://www.youtube.com/watch?v=ilwrlAHiQWo یا اینو ببینید https://googledoodlenewstoday.blogspot.com/2016/05/jaf-box-full-crack-setup-latest-version.html Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.