hamed1028 15 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 واقعا جالبه...من بهت افتخار میکنم ایلیا جان...با این سن کم پشتکارت فوق العاده بوده که تونستی به اینجا برسی... من همیشه از دیدن آدمای موفق به وجد میام سوالمم از ایلیای عزیز اینه که از کی تصمیم گرفتی این انجمن درست کنی و چی شد که به این فکر افتادی؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 واقعا جالبه...من بهت افتخار میکنم ایلیا جان...با این سن کم پشتکارت فوق العاده بوده که تونستی به اینجا برسی...من همیشه از دیدن آدمای موفق به وجد میام سوالمم از ایلیای عزیز اینه که از کی تصمیم گرفتی این انجمن درست کنی و چی شد که به این فکر افتادی؟ درود بر شما... ما رو با تعاریفتون مفتخر کردین...در مورد سوالتون اینکه: اینکه از کی به این فکر افتادم البته که یکم دیر جنبیدم ولی فروم ها هر روز بیشتر از روزهای دیگه میشه..اما متفاوتشون خیلی کمه ... فکر اینکه فرومی با همبستگی و دلبستگی تعمیرکاران نسبت به همدیگه...و بالا بردن سطح کیفیتی و علم تعمیرکاران عزیز با اشتراک گذاری تجربیات و علمشون بدون چشم داشت...و همچنین عدالت و حفظ حریم فعالیت تعمیرکاران عزیز ... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 ایلیا جان سرگرمی و خارج از کار تفریحت چیه؟>< چه اهنگ و سبکی گوش میدی؟ لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام به همه ایلیا جان داداش اول خدا کمکت کنه وهمیشه آرزوی تندرستی برات دارم ایشاا... روزیت روز به روز بیشتر بشه خب سوال: عزیز چه جوری کارتو شروع کردی؟ کسی معرفی کرد بهت یا خودت علاقه داشتی؟ آموزشگاه رفتی یا شاگردی یا خودت یاد گرفتی؟؟ انگیزت واسه پیشرفتت چیه؟ و چند راه حل یا نصیحت هرچی اسمشو میذاری خودت بگو که سرلوح خودمون قرار بدیم پیشرفتمون بیشتر بشه لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 داداش عکس خودت قرار ندادی لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 26 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2015 سلام خسته نباشید به همه ایلیا واقعا دمت گرم با این سن کم و شعور بالا با این سطح فکریتون فکر میکردم حداقل 30 به بالا هستید سطح فکریتون هم منظورم اینه فکر اینکه فرومی با همبستگی و دلبستگی تعمیرکاران نسبت به همدیگه...و بالا بردن سطح کیفیتی و علم تعمیرکاران عزیز با اشتراک گذاری تجربیات و علمشون بدون چشم داشت...و همچنین عدالت و حفظ حریم فعالیت تعمیرکاران عزیز ... از اینکه در کنار شما عزیزان هستم باعث افتخارم هست ارزوی موفقیت برای همه مخصوصا ایلیا لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2015 اینم از عکسای من اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 26 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2015 به به بابا خوش تیپ ایشالاه همیشه موفق باشی لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2015 ایلیا جان سرگرمی و خارج از کار تفریحت چیه؟>< چه اهنگ و سبکی گوش میدی؟ سرگرمی خارج از کار وقت گذاشتن رو رام...) اهنگ های enriqu -inna-pitbull اینا رو دوس دارم مخالف اهنگای ایرانی هستم... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 26 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2015 اینم از عکسای من برو اسفنج دود کن واسه خودت که یه وقت چش نخوری :dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.