مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 ایلیا جان کجایی بیا تا سوالات سخت تر نکردم هدفت رو از زدن انجمن میشه بیان کنی.یاعلی اسماعیل چقد سوال میکنی تو..../:) هدفم از زدن انجمن ایجاد صلح و دوستی بین تعمیرکاران و گردهم اوردن تعمیرکاران نرم افزاری و سخت افزاری ایجاد عدالت برابر حریم اطلاعاتی تعمیراتی هستش... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 اولین گوشی که خراب کردی چی بوده؟:wwwww(اخه من اولین گوشی که خراب کردم رو یادمه البته بعد درستش کردم) لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 اولین گوشی که خراب کردی چی بوده؟:wwwww(اخه من اولین گوشی که خراب کردم رو یادمه البته بعد درستش کردم) اولین گوشی که خراب کردم چینی بود اولا سی پی یو 6531 که اون زمان وولکانو خاموش میکرد...ولی منم درس کردم اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 ایلیا چرا زنگ میزنم جواب نمیدی از ما خوشت نمیاد بگو همین الان عکس بزار . نمیزاری من بزارم عکس تو را لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 انشالله قدم بچه ات مبارک باشه بنظرم دختر باشه درامدت حدودا چقدره؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 ایلیا چرا زنگ میزنم جواب نمیدی از ما خوشت نمیاد بگو همین الان عکس بزار . نمیزاری من بزارم عکس تو را جعفرجان تو هم دنبال شریا...کو زنگ زدی... چشم میذارم تو لبتابه اونم مونده خونه...اگه تو داری بذار..=)) انشالله قدم بچه ات مبارک باشه بنظرم دختر باشه درامدت حدودا چقدره؟ ممنون احسان جان...اری دختره... درامد نمیشه گفت رو هم رفته 2 میلیون از این صنف...البته شغل دیگه ای هم داریم.. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سوال من این بود شما و مهدی بهبودی و رضا عزیز زاده سر تعمیرات باهم کل کل دارید و خودتون رقیب حساب میکنید باهم همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
SEYED1001 10 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام..اول این که خیلی میخوامت ایلیا جان ...اگه میشه شغل دوم خودت رو با شغل دوم جعفر فیاض رو بگو..ممنونx_x لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 میگم ماشا... اردبیلی ها ترکوندن الان انجمن های ایرانی بیشترشون اردبیلی ان حتی مدیرانش میگم بهتر نی یه انجمن اردبیلی ها بزنین ؟؟؟؟:-??:-??:-?? و اینکه خیلی بهتر بود همه با هم تو یه انجمن بودن . لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سوال من این بود شما و مهدی بهبودی و رضا عزیز زاده سر تعمیرات باهم کل کل دارید و خودتون رقیب حساب میکنید باهم رقیب که نه باهمدیگه دوستیم و تا حالا چنین موردی پیش نیومده و همشون استاد منن... من به اردبیلی بودمنم افتخار میکنم واقعا نخبگان جی اس ام تو همین استان و شاخه هاش هستش... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.