ramin 68 14 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام یک عکس از خودت بزار مدرک تحصیلیت چیه :dddddd:dddddd:dddddd:dddddd:dddddd:dddddd لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام بدقلق ترین گوشی که داشتی واسه تعمیر چی بوده از کارت راضی هستی تاکی میخوای ادامه بدی...... نیاز به معرفی خودت نیس .جون میشناسمت:dddddd لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 بسم الله بهترین دوستت در دنیای gsm :x:x:d:d :wwwww:wwwww:wwwww:wwwww:dddddd:dddddd:dddddd همه بهترین دوستای عزیز منن... نظرت راجب علی رو شفاف و رک بیان کن چطور ادمیه (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( علی نگو بگو دریا...بی تعارف ادمی با جنبه و شخصیت بالا... علی یه وقت زیاده روی نکنیا یا سرتو نکوبی به دیوار x_x اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 چندتا بچه داری؟:dddddd لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 درود بهمن جان...همیجان انگیزترین لحظه عمرم موقع ازدواج بود..:-o من خودم 0 میدم شما چطور :-" من به شما 22 میدم تاج سری Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام یک عکس از خودت بزار مدرک تحصیلیت چیه :dddddd:dddddd:dddddd:dddddd:dddddd:dddddd مدرک تحصیلی دیپلوم رشته گرافیک... عکسم چشم فردا میذارم... چندتا بچه داری؟:dddddd احسان جان 5 ماهه هستش و هنوز به دنیا نیومده... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلامبدقلق ترین گوشی که داشتی واسه تعمیر چی بوده از کارت راضی هستی تاکی میخوای ادامه بدی...... نیاز به معرفی خودت نیس .جون میشناسمت:dddddd ابولفضل جان... جواب سوال 1-ترمیم بوت یه مدل از htc که یادم نیار... سوال 2-اره راضی هستم ... سوال3-تا زمانی که پیشرفت وجود داره ادامه میدم... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 با سلام به نظرت سواد تعمیراتی من چقدر هست با مهدی بهبودی و عزیز زاده تو شهرتون سر تعمیرات کل دارین به مشکل میخورین همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 با سلام به نظرت سواد تعمیراتی من چقدر هستبا مهدی بهبودی و عزیز زاده تو شهرتون سر تعمیرات کل دارین به مشکل میخورین مهدی جان سوال 1-شما استاد مایید و من به کار شما ایمان دارم... سوال 2-یکم واضحتر بپرس متوجه نشدم...=)) اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 به سلامتی ایشالاه صحیحو سالم به دنیا بیاد پا قدمشم تو زندیگیت پر برکت باشه حالا دختره یا پسر:):):):):) لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.