RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 سلام دوستان من امروز یک فایل System را ریپک کردم با Gsd و فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل را ویرایش کردم الان فایل با ادین رایت میشه اما گوشی ریستارت ( روشن و خاموش ) میشه مشکلش از کجاست Modle = J110H Version Android = 4 Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 شما قبلا عرض کردید بیلدپروپ رو هم ویرایش کردید خب این فایل مادر هست اگه درست ویرایش نشه گوشی طبیعتا بالا نمیاد اما در خصوص ریپکتون آیا از file_contexts برای ریپک استفاده کردید؟ نوع ریپک شما مشکوکه اگه بیلدپروپ و اون فایل تنظیمات هم مشکل دار باشه باز هم روی آرم میمونه و خاموش و روشن نمیشه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 24 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 در در 12 تیر 1397 در 20:41، ILYA20 گفته است : شما قبلا عرض کردید بیلدپروپ رو هم ویرایش کردید خب این فایل مادر هست اگه درست ویرایش نشه گوشی طبیعتا بالا نمیاد اما در خصوص ریپکتون آیا از file_contexts برای ریپک استفاده کردید؟ نوع ریپک شما مشکوکه اگه بیلدپروپ و اون فایل تنظیمات هم مشکل دار باشه باز هم روی آرم میمونه و خاموش و روشن نمیشه سلام فایل تنظیمات ویرایش شده مشکل نداره چون با Root Explorer تست کردم گوشی بالا آمده آما وقتی میخاستم فایل را ویرایش کنم با GSD در رایت ارورد میداد . و یه چیزه دیگه . این بیلدپروپ چیه ؟ ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 در 38 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : سلام فایل تنظیمات ویرایش شده مشکل نداره چون با Root Explorer تست کردم گوشی بالا آمده آما وقتی میخاستم فایل را ویرایش کنم با GSD در رایت ارورد میداد . و یه چیزه دیگه . این بیلدپروپ چیه ؟ ... /system/build.prop اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 24 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 در هم اکنون، ILYA20 گفته است : /system/build.prop خوب اونجا یه عملی انجام دادم فقط اسمم را در آن جا نوشتم فکری میکنید مشکل از اونه ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 در 3 ساعت قبل، ramin gsm گفته است : خوب اونجا یه عملی انجام دادم فقط اسمم را در آن جا نوشتم فکری میکنید مشکل از اونه ؟ صد درصد میتونه باشه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 اسم در کدوم قسمت این فایل اضافه کردی لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 8 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2018 در در 2 مرداد 1397 در 22:41، farhadsoftware گفته است : اسم در کدوم قسمت این فایل اضافه کردی این جا فایل Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.