RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 ندارم دیگه با چی میشه آنلاک کرد Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
amir.azizpour 0 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 24 دقیقه قبل، sanjabak1368 گفته است : اگه دانگل hua دارید میتونید براحتی انلاک کنید ! عزیز با دانگل hua هم انلاگ نمیشه. اگه خواستین انلاکش کنین میتونین بیاین pv tel تا اموزش در اختیارتون بزارم amiiiir_1377@ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 16 دقیقه قبل، amir.azizpour گفته است : عزیز با دانگل hua هم انلاگ نمیشه. اگه خواستین انلاکش کنین میتونین بیاین pv tel تا اموزش در اختیارتون بزارم amiiiir_1377@ چرا آموزشش را همین جا بزار تا هم استفاده کنن ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
amir.azizpour 0 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 عزیز بعضی از مدلا سامسونگ مثل A520 مخصوصا اندروید ۷ دارای نکته و فایل مخصوصی برای انلاکش....بعد انلاکم ی سری مشکلات برای گوشی بوجود میاد. برای اینکه کارتون راحت تر پیش بره. اگه خواستین میتونین پی ام بدین تا اوکیش کنم براتون لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 من از اول موضوع ساخته شده توسط شما گفتم ورژن اندروید و بیلد اعلام کنید لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 14 دقیقه قبل، farhadsoftware گفته است : من از اول موضوع ساخته شده توسط شما گفتم ورژن اندروید و بیلد اعلام کنید الان من کامبی زدم آیا اطلاعات پاک شده ؟ یه چیزه دیگه بعد از رایت کامبی رفت روی ریکاوری و در حال پاک کردن اطلاعات بود منم فورن گوشی را خاموش کرد و روشن کرد الان آمد بالا آیا فایل های داخلش پاک شده ؟ یا نه ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 بله گل کاشتی لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 پایان موضوع ارسالی توسط شما حالا به مشتری جوابگو باش لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 4 دقیقه قبل، farhadsoftware گفته است : پایان موضوع ارسالی توسط شما حالا به مشتری جوابگو باش یعنی هیچ رای نیست ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 5 دقیقه قبل، farhadsoftware گفته است : پایان موضوع ارسالی توسط شما حالا به مشتری جوابگو باش اگر اینطوری که الان یه گلی میکارم بهش الان هر چی تو فکرم است پیدا میکنم تا یه رای پیدا کنم . که اطلاعاتش برگرده مثل مخاطیبن عکس پیام ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.