مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 سعی کنید همه مشکل رو در یه پاسخ ارسال کنید احتمالا سیستم شما هدرش ۳۲ هست به ۳۲ تبدیل کنید و دوباره رایت کنید ضمنا اگه اندروید گوشی بالای ۴.۴.۴ هست فایل file_contexts را به هنگام ریپک باید قرار دهید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 18 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : سعی کنید همه مشکل رو در یه پاسخ ارسال کنید احتمالا سیستم شما هدرش ۳۲ هست به ۳۲ تبدیل کنید و دوباره رایت کنید ضمنا اگه اندروید گوشی بالای ۴.۴.۴ هست فایل file_contexts را به هنگام ریپک باید قرار دهید باز دوباره به مشکل برخوردم الان فایل کامل رایت شد تشکر از راهنمایی شما اما گوشی خاموشی روشن میشه چرا ؟ من تنها فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل build.prop را ویرایش کردم آیا مشکل از ویرایش منه یا نه مشکل از خوده برنامه است ؟ اما با رایت System اولی آمد بالا Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 2 ساعت قبل، ramin gsm گفته است : باز دوباره به مشکل برخوردم الان فایل کامل رایت شد تشکر از راهنمایی شما اما گوشی خاموشی روشن میشه چرا ؟ من تنها فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل build.prop را ویرایش کردم آیا مشکل از ویرایش منه یا نه مشکل از خوده برنامه است ؟ اما با رایت System اولی آمد بالا همه مشکلات رو تو یه پست نپرسید این مشکل ارتباطی با این پست نداره بنابراین در یه پست جدا مطرح کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 موضوع بسته شد اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.