RaminGsm 325 ارسال شده در 2 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2018 سلام دوستان من امروز یک فایل را از برنامه Gsd Android Tool آنپک کردم حالا میخام ریپک کنم نمیشه هیچ ارور هم نمیده . مدل گوشی = J110H Version 4 مشکلش از کجاست و من بر روی فایل انپک شده هیچ دست کار نکردم Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
Nader-g 8 ارسال شده در 3 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 سلام آنتی ویروس و فایروال خود رو غیرفعال کنید لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 2 ساعت قبل، Nader-g گفته است : سلام آنتی ویروس و فایروال خود رو غیرفعال کنید ندارم برادر که غیره فعال کنم ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 درود این مشکل میتونه بخاطر نادرست بودن ادرس پوشه (مثلا فارسی یا فاصله دار بودن و ..) یا عدم صحیح وارد کردن حجم فایل (حجم فایل باید به صورت مگابایت وارد بشه) میتونه بوجود بیاد حجمی که شما وارد کردید خیلی بلند و نادرسته دقت کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 9 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : درود این مشکل میتونه بخاطر نادرست بودن ادرس پوشه (مثلا فارسی یا فاصله دار بودن و ..) یا عدم صحیح وارد کردن حجم فایل (حجم فایل باید به صورت مگابایت وارد بشه) میتونه بوجود بیاد حجمی که شما وارد کردید خیلی بلند و نادرسته دقت کنید تشکر الان چک میکنم . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 14 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : درود این مشکل میتونه بخاطر نادرست بودن ادرس پوشه (مثلا فارسی یا فاصله دار بودن و ..) یا عدم صحیح وارد کردن حجم فایل (حجم فایل باید به صورت مگابایت وارد بشه) میتونه بوجود بیاد حجمی که شما وارد کردید خیلی بلند و نادرسته دقت کنید سلام یه سوال درباره دانلود این فایل http://gsmsource.ir/two-phone-security-training-in-one-package/ من درباره برنامه نویسی چیزی نمیدونم آیا منم میتونم از این آموزش استفاده کنم ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 12 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : سلام یه سوال درباره دانلود این فایل http://gsmsource.ir/two-phone-security-training-in-one-package/ من درباره برنامه نویسی چیزی نمیدونم آیا منم میتونم از این آموزش استفاده کنم ؟ صد در صد اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در ۱ ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود این مشکل میتونه بخاطر نادرست بودن ادرس پوشه (مثلا فارسی یا فاصله دار بودن و ..) یا عدم صحیح وارد کردن حجم فایل (حجم فایل باید به صورت مگابایت وارد بشه) میتونه بوجود بیاد حجمی که شما وارد کردید خیلی بلند و نادرسته دقت کنید باز دوباره سلام فایل ریپک شد اما در وقت رایت فایل ارور میده Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 1 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود این مشکل میتونه بخاطر نادرست بودن ادرس پوشه (مثلا فارسی یا فاصله دار بودن و ..) یا عدم صحیح وارد کردن حجم فایل (حجم فایل باید به صورت مگابایت وارد بشه) میتونه بوجود بیاد حجمی که شما وارد کردید خیلی بلند و نادرسته دقت کنید در 8 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : باز دوباره سلام فایل ریپک شد اما در وقت رایت فایل ارور میده بنظرم مشکل از size فایل است چون size اون فایل 930.8MB است اما Size این 1112.0MB است Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 3 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2018 در 1 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود این مشکل میتونه بخاطر نادرست بودن ادرس پوشه (مثلا فارسی یا فاصله دار بودن و ..) یا عدم صحیح وارد کردن حجم فایل (حجم فایل باید به صورت مگابایت وارد بشه) میتونه بوجود بیاد حجمی که شما وارد کردید خیلی بلند و نادرسته دقت کنید در 8 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : باز دوباره سلام فایل ریپک شد اما در وقت رایت فایل ارور میده بنظرم مشکل از size فایل است چون size اون فایل 930.8MB است اما Size این 1112.0MB است Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.