gebal 57 ارسال شده در 21 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2018 اینو تست کردم رایت میشه موقع بالا امد خطای ریکاوری میده لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 در 14 ساعت قبل، gebal گفته است : اینو تست کردم رایت میشه موقع بالا امد خطای ریکاوری میده اول رایت کن اگر ارور داد دوباره رایت کن شاید بشه چون مال منم یه گوشی همینطوری بود دو بار زدم شد . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 تست کردم جواب نداد لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 فایل ریکاوری twrp دانلود نمایید فایل ریکاوری را در قسمت AP اودین بچینید و استارت بزنید تیک Auto Reboot را بردارید تا خاموش نشود بعد با گرفتن کلیدهای ولوم – و پاور به مدت چند ثانیه گوشی خاموش و مستقیم به ریکاوری بروید برای ورود به ریکاوری کاستوم ولوم بالا+پاور+هوم را با هم بگیرید تا وارد ریکاوری شوید فایل روت https://androidfilehost.com/?fid=961840155545568721 درون یک رم یا حافظه گوشی بگذارید اگر زبان ریکاوری روسی بود از منوی تنظیمات می توانید به انگلیسی تغییرش دهید کاستوم ریکاوری twrp نصب کن بعد از طریق کاستوم ریکاوری wipe کن بعدش عبارت yes تایپ کن پس از کل اطلاعات گوشی و مشتری پاک میشه بعد به بخش مونث تیک مموری و سیستم و دیتا روشن کنید بعد به بخش install بروید و حافظه مموری انتخاب کنید بعد فایل روت درون مموری نصب کنید تمام گوشی شما روت شد موفق باشید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 در 9 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : فایل ریکاوری twrp دانلود نمایید فایل ریکاوری را در قسمت AP اودین بچینید و استارت بزنید تیک Auto Reboot را بردارید تا خاموش نشود بعد با گرفتن کلیدهای ولوم – و پاور به مدت چند ثانیه گوشی خاموش و مستقیم به ریکاوری بروید برای ورود به ریکاوری کاستوم ولوم بالا+پاور+هوم را با هم بگیرید تا وارد ریکاوری شوید فایل روت https://androidfilehost.com/?fid=961840155545568721 درون یک رم یا حافظه گوشی بگذارید اگر زبان ریکاوری روسی بود از منوی تنظیمات می توانید به انگلیسی تغییرش دهید کاستوم ریکاوری twrp نصب کن بعد از طریق کاستوم ریکاوری wipe کن بعدش عبارت yes تایپ کن پس از کل اطلاعات گوشی و مشتری پاک میشه بعد به بخش مونث تیک مموری و سیستم و دیتا روشن کنید بعد به بخش install بروید و حافظه مموری انتخاب کنید بعد فایل روت درون مموری نصب کنید تمام گوشی شما روت شد موفق باشید این روش قبلا تست کردم فایل ریکاوری رایت میشه موقع بالا امدن خطای ریکاوری میده گوشی بالا نمیاد لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 دوست عزیز توی باینری های جدید نمیشه تو حالت کامبینیشن روت کنید ! لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 پس راه حل چیه و اسه ترمیم سریال لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 در 7 دقیقه قبل، gebal گفته است : پس راه حل چیه و اسه ترمیم سریال شما فرض بگیر روت کردی با چی میخوای ترمیم سریال کنی ؟ z3x , octa , bst ساپورت نمیکنن ! فایل cert هم بزنی با همتا به مشکل میخوری !!! لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 من بکاپ از فایل سرت گرفتم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 خطا از ریکاوری عکس بگیر تا دیگران نگاه کنند تا رفع مشکل سریع تر انجام شود فایل کامبینیشن رایت کن بعد این رام رایت کن پایین تر بیلد رام با اندروید 6 Galaxy J5 Prime SM-G570F 6.0.1 September 20, 16 United Arab Emirates (XSG) G570FXXU1API4 https://updato.com/firmware-archive-select-model?q=g570f&rpp=15&r=xsg&order=date&dir=desc بعد با این رام اندروید 6 مراحل روت انجام بده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.