JameJam.Apple 35 ارسال شده در 3 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2018 درود یه J5108 هست رام چینی 6 داشت توی خود سایت رام کوکش نبود من از یجا دیگه خریدم اونی که خریدم 5.1.1 بود. بعد فلش روی لوگو میمونه و بعد چند دقیقه ریست میشه. چکارش میشه کرد ؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 3 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2018 در 2 ساعت قبل، JameJam.Apple گفته است : درود یه J5108 هست رام چینی 6 داشت توی خود سایت رام کوکش نبود من از یجا دیگه خریدم اونی که خریدم 5.1.1 بود. بعد فلش روی لوگو میمونه و بعد چند دقیقه ریست میشه. چکارش میشه کرد ؟ با آخرین ورژن فلش کن لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 4 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2018 در در 13 خرداد 1397 در 20:39، JameJam.Apple گفته است : درود یه J5108 هست رام چینی 6 داشت توی خود سایت رام کوکش نبود من از یجا دیگه خریدم اونی که خریدم 5.1.1 بود. بعد فلش روی لوگو میمونه و بعد چند دقیقه ریست میشه. چکارش میشه کرد ؟ wipe cache and wipe delete کردین بعد فلش رام لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 4 شهریور، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2018 در 14 ساعت قبل، JameJam.Apple گفته است : درود یه J5108 هست رام چینی 6 داشت توی خود سایت رام کوکش نبود من از یجا دیگه خریدم اونی که خریدم 5.1.1 بود. بعد فلش روی لوگو میمونه و بعد چند دقیقه ریست میشه. چکارش میشه کرد ؟ درود دوست گرامی شما بر روی ورژن 6 رام 5 رایت کردید این اشتباهه روش های دانگرید رو در پیش بگیرید سپس نسخه ای که دانلود کردید را رایت کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 4 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2018 در 4 ساعت قبل، djaliford گفته است : wipe cache and wipe delete کردین بعد فلش رام جواب نداد با این در 3 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود دوست گرامی شما بر روی ورژن 6 رام 5 رایت کردید این اشتباهه روش های دانگرید رو در پیش بگیرید سپس نسخه ای که دانلود کردید را رایت کنید اره گفتم شاید فایلش دانگرید بکنه زمان برای دانلود فایل دانگرید نداشتم اخرش به زور آوردم بالا 5.1.1 فارسی نداشت ولی خبری از چینی نبود روت کردم فارسی رو اضافه کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.