JameJam.Apple 35 ارسال شده در 25 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2018 سلام یه باکس قدیمی jaf دارم میخوام راه بندازم برای فلش نوکیا قدیمی کابل 1100 رو خریدم بعد فهمیدم که Best نمیزنه رو آوردم به jaf خاک خورده حالا راه نمیوفته با هزار بدبختی درایور و setup گیر اوردم ، درایور نصب شد ولی موقع نصب برنامه اصلی کلی ارور داد چون ویندوزم 10 فکرکنم نصب که شد باز نمیشه میگه درایور pkey شناسایی نشد در صورتی که نصبه . نمیدونم چکار کنم مشتری هم میاد میره زنگ میزنه. میگم بست نمیزنه چون توی لیست فلش RH-18 نبود ، راهی نداره من از jaf به عنوان اینترفیس استفاده کنم ریست کد بزنم؟ یه ufs-3 هم دارم به عنوان اینترفیس استفاده میکنم با اون نمیشه فلشش کرد؟ لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 25 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2018 سلام ufs یا mt ندارین؟ لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 25 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2018 در 2 دقیقه قبل، djaliford گفته است : سلام ufs یا mt ندارین؟ یه ufs-3 دارم فقط برای اینترفیس استفاده میکنم برنامش نصب نیست لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 25 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2018 خوب دوست عزیز این فایل ستاپ یو اف اس هس نصب کن بعد دانگل بست رو باز کن البته باکس یو اف اس هم وصل باشه بعد اینترفیس باکس ufs رو از گزینه connect انتخاب کنید گوشی رو به باکس وصل کنین بعد گزینه bb5 xgold انتخاب زبانه service full fectory تمام UFSx_Support_Suite_Setup_v02.03.00.05.rar لینک ارسال
M.Abedi 37 ارسال شده در 26 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2018 در 12 ساعت قبل، JameJam.Apple گفته است : سلام یه باکس قدیمی jaf دارم میخوام راه بندازم برای فلش نوکیا قدیمی کابل 1100 رو خریدم بعد فهمیدم که Best نمیزنه رو آوردم به jaf خاک خورده حالا راه نمیوفته با هزار بدبختی درایور و setup گیر اوردم ، درایور نصب شد ولی موقع نصب برنامه اصلی کلی ارور داد چون ویندوزم 10 فکرکنم نصب که شد باز نمیشه میگه درایور pkey شناسایی نشد در صورتی که نصبه . نمیدونم چکار کنم مشتری هم میاد میره زنگ میزنه. میگم بست نمیزنه چون توی لیست فلش RH-18 نبود ، راهی نداره من از jaf به عنوان اینترفیس استفاده کنم ریست کد بزنم؟ یه ufs-3 هم دارم به عنوان اینترفیس استفاده میکنم با اون نمیشه فلشش کرد؟ یه ATF بگیرید خیلی کارایی داره https://telegram.me/comobat لینک ارسال
M.Abedi 37 ارسال شده در 26 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2018 در 12 ساعت قبل، JameJam.Apple گفته است : سلام یه باکس قدیمی jaf دارم میخوام راه بندازم برای فلش نوکیا قدیمی کابل 1100 رو خریدم بعد فهمیدم که Best نمیزنه رو آوردم به jaf خاک خورده حالا راه نمیوفته با هزار بدبختی درایور و setup گیر اوردم ، درایور نصب شد ولی موقع نصب برنامه اصلی کلی ارور داد چون ویندوزم 10 فکرکنم نصب که شد باز نمیشه میگه درایور pkey شناسایی نشد در صورتی که نصبه . نمیدونم چکار کنم مشتری هم میاد میره زنگ میزنه. میگم بست نمیزنه چون توی لیست فلش RH-18 نبود ، راهی نداره من از jaf به عنوان اینترفیس استفاده کنم ریست کد بزنم؟ یه ufs-3 هم دارم به عنوان اینترفیس استفاده میکنم با اون نمیشه فلشش کرد؟ یه ATF بگیرید خیلی کارایی داره حتی کارکردش هم کارایی خودش رو داره https://telegram.me/comobat لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 در در 4 خرداد 1397 در 20:50، djaliford گفته است : خوب دوست عزیز این فایل ستاپ یو اف اس هس نصب کن بعد دانگل بست رو باز کن البته باکس یو اف اس هم وصل باشه بعد اینترفیس باکس ufs رو از گزینه connect انتخاب کنید گوشی رو به باکس وصل کنین بعد گزینه bb5 xgold انتخاب زبانه service full fectory تمام UFSx_Support_Suite_Setup_v02.03.00.05.rar همین کارو کردم، فکرنمیکردم ساپورت کنه امتحان نکردم نیازی به ستاپ ufs هم نیست درایور کفایت میکنه لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 من با این روش بارها زدم مشکلی نبوده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.