rahi_sr 224 ارسال شده در 1 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2018 ببین بیس باند داری یا نه لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در 11 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : ببین بیس باند داری یا نه تو About چیزی نیست ولی IMEI داره بلوتوث و وای فایشم کار میکنه لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در 21 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : یک بار فریمور upgrad کن شاید درست شد گزینه دوم از فلش تولز انتخاب کن گزینه اول دانلود گزینه دوم فریمور آپگرد گزینه سوم فرمت و فریمور آپگرد انجام دادم درست نشد لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در هم اکنون، .a.m.i.n. گفته است : تو About چیزی نیست ولی IMEI داره بلوتوث و وای فایشم کار میکنه قبلش داشت؟ لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 یه بیلد بالاتر بزن ببین بیس باند میاد یا نه لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در هم اکنون، rahi_sr گفته است : قبلش داشت؟ نمیدونم گوشی برای من نیست دارم تعمیرش میکنم خیلی رام براش خریدم فقط یه دونه رام بهش خورده که بیلدش با قبلش یکیه اپدیتم زدم بشه میگه اخرین ورژنه لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در 4 ساعت قبل، .a.m.i.n. گفته است : نمیدونم گوشی برای من نیست دارم تعمیرش میکنم خیلی رام براش خریدم فقط یه دونه رام بهش خورده که بیلدش با قبلش یکیه اپدیتم زدم بشه میگه اخرین ورژنه قبل اینکه روش فایل بزنی بیس باند داشت؟ لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در 4 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : قبل اینکه روش فایل بزنی بیس باند داشت؟ نداشت لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 پس احتمالا مشکل سخت افزاریه لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در 2 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : پس احتمالا مشکل سخت افزاریه نه سخت افزار نیست قبل فلش انتن دهی داشت من اون کد ک توی about هستو گفتم نداشته الان مشکل نرم افزایه فایل فلش انتن دهیش باشه فلش میزنم nvram لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.