farhadsoftware 312 ارسال شده در 27 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2018 لطف کن پشت گوشی باز کن یه عکس از قسمت سمت چپ برد یک نوشته چاپ ماشینی شده عکس بگیر بذار لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 28 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 در 15 ساعت قبل، .a.m.i.n. گفته است : کابلشو عوض کردم نو انداختم انگار توی این چند روز کابلش خراب شده بعد 5 دقیقه شناخت با همه ی رام های ک لطف کردید دادید تست کردم ارورهای ک میاد 2005 و 4032 با برنامه spd میخوام فلش کنم کلا توی پورت ها چیزی نشون نمیده با برنامه sp گوشیو میشناسه ولی ارور میاد با برنامه کرک میراکل هم میخواستم تست کنم ولی رامی که با پسوند .bin باشه پیدا نکردم بید نامبر گوشی C328b104 پردازنده هم به احتمال خیلی زیاد mtk هست ممنون از راهنمایی هاتون سلام داداش این مشکل از هارد گوشیه ...یه راهش اینه که نقطهی clk رو به gnd وصل کنی با سیم بعد فایلتو بچین تو فلشر همین که گوشی رو وصل کردی اتصالو قطع کن فلش خواهد شد.. اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 در 13 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : لطف کن پشت گوشی باز کن یه عکس از قسمت سمت چپ برد یک نوشته چاپ ماشینی شده عکس بگیر بذار لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 11.5.2016 A_V2.1 k 1638 لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 دوست عزیز اگه میشه نقطهclk و gnd رو عکس مشخص کن ممنون ? لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 در 6 ساعت قبل، originalmobileorg گفته است : سلام داداش این مشکل از هارد گوشیه ...یه راهش اینه که نقطهی clk رو به gnd وصل کنی با سیم بعد فایلتو بچین تو فلشر همین که گوشی رو وصل کردی اتصالو قطع کن فلش خواهد شد.. لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 29 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2018 سلام دوستان مشکلم برطرف شد این سایت مشکل تمام ارور ها رو نوشته https://rom.androidzoom.ir/news/list-of-sp-flash-tool-errors-and-how-to-resolve-them/ مشکل اول این بود که باید برنامه با ادمینستور اجرا میشد مشکل دوم این بود که شارژ گوشی کلا تموم شده بود میزدم توی شارژم شارژ نمیشد وقتی گوشی مدت زیادی به سیستم وصل بود روشن شد دیدم شارژش صفره ولی مشکل اصلی همون اجرا با ادمین استور بود. ممنون از کسایی که این چندروز کمکم کردن? لینک ارسال
dezroid 27 ارسال شده در 29 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2018 در در 7 اردیبهشت 1397 در 21:01، .a.m.i.n. گفته است : spd امتحان کردم این صفحه میاد نیم ساعتم که بگذره همینجوری میمونه شما اول استارت کنین بعد ولوم پایین یا بالا رو بگیرید و مثل فلشتولز فلش کنید با برنامه میراکل چه جوری میتونم نوع پردازنده گوشیو بفهمم؟ لینک ارسال
.a.m.i.n. 1 ارسال شده در 30 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2018 سلام دوستان مشکل آنتن دهی پیدا کرده IMIE گوشی با جعبه یکیه ولی انتن نمیاد فایل nvram.bin روش رایت کردم ولی باز انتن نداره چیکار باید کنم؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 30 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2018 یک بار فریمور upgrad کن شاید درست شد گزینه دوم از فلش تولز انتخاب کن گزینه اول دانلود گزینه دوم فریمور آپگرد گزینه سوم فرمت و فریمور آپگرد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.