OREO2018 488 ارسال شده در 24 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2018 با سلام امروز اومدم فایل فلش و درایور اکسترکت کردم اما اجازه نصب درایور و فایل نمیده. این میاد یعنی چی بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 25 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2018 فایروال سیستمت روشنه ؟ در 14 ساعت قبل، javaheri69 گفته است : با سلام امروز اومدم فایل فلش و درایور اکسترکت کردم اما اجازه نصب درایور و فایل نمیده. این میاد یعنی چی فایروال سیستمت روشنه ؟ لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 25 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2018 اگه فلش تولز باز نمیشه نام پوشه ای که داخلش قرار داره رو تغییر بده (کوتاه باشه) لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 25 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2018 در 21 ساعت قبل، javaheri69 گفته است : با سلام امروز اومدم فایل فلش و درایور اکسترکت کردم اما اجازه نصب درایور و فایل نمیده. این میاد یعنی چی سلام این فایل را روی صفحه دیسکتاپ اکسترک کنید اگر نشد ویندوز شما مشکل دار . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.