iraj 104 ارسال شده در 23 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2018 دوستان یه ساسمونگ s5 هست منطقه ژاپن هست تو دانلود مد زده g900jاما تو ریکاوری زده SCL23KDU1BNE4مدل رو حالا طبق ورژن ریکاوری بنده فایل دانلود کردم و کرنل رو ساختم اما دو به شک هستم که مدل دقیق ایا؟دوستان ؟؟؟؟؟ irgsm لینک ارسال
soheilsanjari 10 ارسال شده در 22 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2018 درود به همکاران محترم...با این نرم افزار میشه برا اندروید 7 و 8 فایل ساخت که اطلاعاتش پاک نشه؟؟ لینک ارسال
ghanehkhademi 0 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 سلام استاد چرا واسه من رو صفحه هنگ میکنه اصلا کار نمیکنه ویندوزم ۳۲ بیتی هست .fram network هم نصب هست? لینک ارسال
alireza2525 19 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 عالی هست مثل نسخه قبلی لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 18 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2019 سلام در این ورژن 1.0.1 برای ویرایش فایل boot.img برای برداشتن رمز هواووی از چه مسیری انجام بدم تشکر لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 14 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2019 سلام در این ورژن 1.0.1 برای ویرایش فایل boot.img برای برداشتن رمز هواووی از چه مسیری انجام بدم تشکر لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 17 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2019 سلام در این ورژن 1.0.1 برای ویرایش فایل boot.img برای برداشتن رمز هواووی از چه مسیری انجام بدم تشکر لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 17 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2019 سلام در این ورژن 1.0.1 برای ویرایش فایل boot.img برای برداشتن رمز هواووی از چه مسیری انجام بدم تشکر لینک ارسال
amirhosein379 0 ارسال شده در 6 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2019 سلام دوستان خسته نباشید من کلا گیج شدم = الان فایل AP رو از حالت فشرده خارج میکنیم خودش میشه 4تا فایل به اسم های boot-persist.img-recovery-system.img بعد فایل boot.img رو میدیم به برنامه بعد برنامه تبدیل که میکنه 2تا فایل بما میده حالا میخوام بدونم باید این 2 تا فایل جدید رو با -persist.img-recovery-system.img این 3فایل دوباره فشرده کرد ؟؟ همون 2 فایل رو بزاریم تو AP رایت کنیم ؟ یا چیزه دیگه جای دیگه ممنون روی چه برند های جواب میده این کار؟؟ در صورت frp=on جواب میده یا frp=off ؟؟؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 7 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2019 در 20 ساعت قبل، amirhosein379 گفته است : سلام دوستان خسته نباشید من کلا گیج شدم = الان فایل AP رو از حالت فشرده خارج میکنیم خودش میشه 4تا فایل به اسم های boot-persist.img-recovery-system.img بعد فایل boot.img رو میدیم به برنامه بعد برنامه تبدیل که میکنه 2تا فایل بما میده حالا میخوام بدونم باید این 2 تا فایل جدید رو با -persist.img-recovery-system.img این 3فایل دوباره فشرده کرد ؟؟ همون 2 فایل رو بزاریم تو AP رایت کنیم ؟ یا چیزه دیگه جای دیگه ممنون روی چه برند های جواب میده این کار؟؟ در صورت frp=on جواب میده یا frp=off ؟؟؟ با سلام و درود بعد اینکه فایل بوت را به برنامه دادید و فایل ساخته شد فایل را با اودین در قسمت ap رایت کنید تنها فایل ساخته شده . و باید frp گوشی off باشه Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.