amirhosein379 0 ارسال شده در 7 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2019 ممنون از كمكتون راهي هست براي frp-on ها؟ كه بشه فايلش رو ساخت؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 8 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2019 در 15 ساعت قبل، amirhosein379 گفته است : ممنون از كمكتون راهي هست براي frp-on ها؟ كه بشه فايلش رو ساخت؟ درود راه های زیادی و متد های زیاد و باکس و دانگل های زیادی هست برای اینکار و اگر باکس و یا دانگل نداشته باشید میتونید از آموزش های زیر استفاده کنید آموزش آنلاک قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp و oem روشن و یا خاموش بدون باکس آنلاک قفل دستگاه های سامسونگ بدون حذف اطلاعات در حالت های frp oem on | متد کامبینیشن شما میتونید از این دو آموزش فوق استفاده کنید موفق باشید ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
amirhosein379 0 ارسال شده در 9 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2019 اقا برای من بعد از اجرای برنامه دیگه هنگ میکنه قفل میشه باید چیکار کنم؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 9 آبان، 2019 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2019 در 4 ساعت قبل، amirhosein379 گفته است : اقا برای من بعد از اجرای برنامه دیگه هنگ میکنه قفل میشه باید چیکار کنم؟ به این دلیله که همراه این یک نرم افزار دیگه ای اجرا میکنید مثل moborobo یا ... از task manager process تاسک adb , androidinterface , androidshell,.. موارد مرتبط با adb را end task کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.