hooma7n 12 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 سلام خسته نباشید دوستان من گوشی هوآوی G510-0100 رام عوض کردم الان یکی از سیم کارتارو میخونه.فایل دیگه هم دانلود کردم زدم اما بازم مشکل سرجاش هست.میشه راهنمایی کنید.ممنون میشم لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 سلام در 4 ساعت قبل، hooma7n گفته است : سلام خسته نباشید دوستان من گوشی هوآوی G510-0100 رام عوض کردم الان یکی از سیم کارتارو میخونه.فایل دیگه هم دانلود کردم زدم اما بازم مشکل سرجاش هست.میشه راهنمایی کنید.ممنون میشم سلام من فایل حل این مشکل را دارم اما حجمش کمی زیاد هست و نمیتونم تو نت بندازم چون نتم خیلی نیست واسع همین لینک سایتی را که دان کردم بهت میدم از اون سایت بگیر ممنون. WWW.ROM1.IR Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 nvram تست کن روش اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
hooma7n 12 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 در 3 ساعت قبل، ramin gsm گفته است : سلام سلام من فایل حل این مشکل را دارم اما حجمش کمی زیاد هست و نمیتونم تو نت بندازم چون نتم خیلی نیست واسع همین لینک سایتی را که دان کردم بهت میدم از اون سایت بگیر ممنون. WWW.ROM1.IR doste aziz mishe link downloadesho bedi behem? لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2018 در 17 ساعت قبل، hooma7n گفته است : doste aziz mishe link downloadesho bedi behem? http://free-file.ir/دانلود-اموزش-حل-مشکل-تک-سیم-شدن-هواوی-g510-0010/نرم-افزار-های-آماده/ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.