houshangdehghan 9 ارسال شده در 31 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، 2018 سلام دوستان بعضی مدل ها ۴g هستند ولی توی تنظیمات نیست . چطور قابلیت رو فعال کنم؟ یا باگهای زیر رو تصحیح کنم: وای فای ، بلوتوث ، موبایل دیتا ، هات اسپات ، مشکل 4g و... لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 31 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، 2018 و مشکل مثلث زرد و متوقف شدن ساعت و تاریخ بعد از دستکاری string لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟ لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2018 هیچ کسی بلد نیست این مشکلات رو حل کنه!!!!!!!???? لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 الووووو لینک ارسال
Ilia96 10 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 سلام سامسونگ اگه رام کاستوم زده باشی اینجوری بشه با وایپ دیتا وایپ کش درست میشه خودم چند بار این تجربه رو داشتم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 در در 11 بهمن 1396 در 23:20، houshangdehghan گفته است : سلام دوستان بعضی مدل ها ۴g هستند ولی توی تنظیمات نیست . چطور قابلیت رو فعال کنم؟ یا باگهای زیر رو تصحیح کنم: وای فای ، بلوتوث ، موبایل دیتا ، هات اسپات ، مشکل 4g و... درود در یک تاپیک به طور کامل این موضوعات پرداخته شده شما تنها کاری که باید بکنید از پچ های مدل سالم کپی گرفته و جایگزین کنید و همینطور این نوع مشکلات امکان داره با یک دستکاری ساده (مثلا ریپک سیستم) بوجود بیاد و در اینجا هیچ کاری جز اعمال سطح دسترسی نباید انجام دهید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 در 6 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود در یک تاپیک به طور کامل این موضوعات پرداخته شده شما تنها کاری که باید بکنید از پچ های مدل سالم کپی گرفته و جایگزین کنید و همینطور این نوع مشکلات امکان داره با یک دستکاری ساده (مثلا ریپک سیستم) بوجود بیاد و در اینجا هیچ کاری جز اعمال سطح دسترسی نباید انجام دهید موفق باشید لینک تاپیک رو میشه لطف کنید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 در 40 دقیقه قبل، houshangdehghan گفته است : لینک تاپیک رو میشه لطف کنید دلیل اینکه بسیاری از تاپیک ها توسط مدیران و اعضای جی اس ام دولوپرز پاسخ داده میشه همین موضوع هست که کاربر زحمت سرچ رو نمیکشه خدمت شما http://forum.gsm-developers.com/topic/9368-تایپک-جامع-توضیحات-و-رفع-تمامی-باگهای-رام-اندروید/ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 در 2 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : دلیل اینکه بسیاری از تاپیک ها توسط مدیران و اعضای جی اس ام دولوپرز پاسخ داده میشه همین موضوع هست که کاربر زحمت سرچ رو نمیکشه خدمت شما http://forum.gsm-developers.com/topic/9368-تایپک-جامع-توضیحات-و-رفع-تمامی-باگهای-رام-اندروید/ والا سرچ میزنم نمیاره بازم ممنون ussd و اینترنت 4g چطوره؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.