eza68 15 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 سلام خدمت اساتید برای برداشتن کد گوشی های کوالکام بدون از دست رفتن اطلاعات از چه باکس و ابزاری میتونم استفاده کنم لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 درود بر شما با دانگل cm2میتونید بشرطی که 9008شناسایی بشه اونوقت هم میتونید رید رایت و بقیه کارهارو انجام بدد البته بعضی از مدلها با کابل edl mode جواب میده لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 در 36 دقیقه قبل، reza_2344 گفته است : درود بر شما با دانگل cm2میتونید بشرطی که 9008شناسایی بشه اونوقت هم میتونید رید رایت و بقیه کارهارو انجام بدد البته بعضی از مدلها با کابل edl mode جواب میده دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایت. من دانگل cm2 دارم (تازگیا خریدم) اما زیاد تو قسمت کوالکام وارد نیستم . میتونی یکم واضح تر توضیح بدی. مثلا من یه هواوی p8 lite الان دارم رمز داره میتونی دقیق تر راهنمای کنی ک چجوری رمزش بردارم ک اطلاعاتش پاک نشه ؟ لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 در 22 دقیقه قبل، alirez.harivandi گفته است : دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایت. من دانگل cm2 دارم (تازگیا خریدم) اما زیاد تو قسمت کوالکام وارد نیستم . میتونی یکم واضح تر توضیح بدی. مثلا من یه هواوی p8 lite الان دارم رمز داره میتونی دقیق تر راهنمای کنی ک چجوری رمزش بردارم ک اطلاعاتش پاک نشه ؟ درود بر شما لبتدا درایور از لینک ساپورت دانلود کنید InfinityBox_update_CM2QLM_Drivers_v1.00 بعد از نصب پوشه درایور باز و غایلهای ستاپ نصب کنید مچ کردن درایور هر برندیم اذیت خودشو داره که بهترین لینک من اینو پیشنهاد میکنم با چیز شکن امیدوارم مفید باشه لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 در 3 ساعت قبل، reza_2344 گفته است : درود بر شما لبتدا درایور از لینک ساپورت دانلود کنید InfinityBox_update_CM2QLM_Drivers_v1.00 بعد از نصب پوشه درایور باز و غایلهای ستاپ نصب کنید مچ کردن درایور هر برندیم اذیت خودشو داره که بهترین لینک من اینو پیشنهاد میکنم با چیز شکن امیدوارم مفید باشه درود خدمت شما . دوست عزیز . برنامه رو نصب کردم برای برداشتن رمز الان چیکار کنم ؟ طبق این تصویر ک میذارم راهنمای کنید ممنون لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 ابتدا ورژن InfinityBox_install_CM2QLM_v1.16 نصب کنید الان تو دیوایس منیجر گوشی چه شناخته فیلم یوتیوب کامل نگاه کنید متوجه میشید لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 در 5 ساعت قبل، alirez.harivandi گفته است : دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایت. من دانگل cm2 دارم (تازگیا خریدم) اما زیاد تو قسمت کوالکام وارد نیستم . میتونی یکم واضح تر توضیح بدی. مثلا من یه هواوی p8 lite الان دارم رمز داره میتونی دقیق تر راهنمای کنی ک چجوری رمزش بردارم ک اطلاعاتش پاک نشه ؟ دوست عزیزپردازنده p8 لایت کوالکام نیست hi silicon هسش لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 دوست عزیز p8 lite پرداازنده کوالکام نیست نمیتونید با cm2 سرویس دهی کنید موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 g620-ul01 هست گوشی بوتلودرش هم قفله با cm2 امکانش هست؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.