مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 28 خرداد، 2018 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2018 در 25 دقیقه قبل، mohsensdaler گفته است : نسخه 1.0.1 دارم استفاده می کنم گوشی خودمم که اس 7 هست اگه ه ه ه قفل صفحه رو باز کنم تاااازه اینفو میده روی اونم حتی اف ار بی رو بر نمی دازه چرااا؟؟؟ به یک تعمیرکار مراجعه کنید. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mohsensdaler 10 ارسال شده در 28 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2018 درایورها همش نصب کردم چرا باز حالت مود چیزی رو تشخیص نمی ده لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 12 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2018 گوشی g610fاندروید 7 پترن داره frp هم on هست با gsd میشه پترن رو ورداشت بدون حذف اطلاعات ؟؟ لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 26 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2018 دوستان عزیز سلام واسه گوشی که رمزش فراموش شده و قفل هست چطو میشه USB Debugging رو فعال کرد؟ چون این برنامه بدون فعال بدون USB Debugging، گوشی رو نمیشناسه؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 مهر، 2018 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2018 در 12 دقیقه قبل، One_Gunner1988 گفته است : دوستان عزیز سلام واسه گوشی که رمزش فراموش شده و قفل هست چطو میشه USB Debugging رو فعال کرد؟ چون این برنامه بدون فعال بدون USB Debugging، گوشی رو نمیشناسه؟ درود 1- از اخرین نسخه این ابزار استفاده کنید v1.0.1 2- برای آنلاک میتونی بوت رو بدی برات فایل آنلاک بسازه نیازیم نیست usb debug فعال کنی اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 26 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2018 در 36 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : درود 1- از اخرین نسخه این ابزار استفاده کنید v1.0.1 2- برای آنلاک میتونی بوت رو بدی برات فایل آنلاک بسازه نیازیم نیست usb debug فعال کنی درود ایلیا جان ممنون بابت پاسخ سریعتون درسته فایل rvsecurity رو میشه ساخت اما واسه استفاده از قابلیتهای دیگه (تغییر زبان، آنلاک FRP و...) باید USB Debbiging فعال باشه، در کل امکانش هست بدون ورود به گوشی این قابلیت رو فعال کنیم؟ از طریق ریپک یا نصب کاستوم ریکاوری نمیشه یا راه دیگهای که واسه ما تازه کارا عملی باشه؟ آیا گوشیهای سامسونگ حالت فستبوت دارن؟ فک کنم HTC داره؟ چطور فایل "زیپ بوتابیل" واسه حالت SIDELOAD این برنامه بسازیم؟ واسه این میگم که بعضی وقتا پیش میاد حالت دانلودینگ خراب میشه و امکان ورود بهش نیست، بنابراین چیزی نمیشه روش رایت کرد، تو این حالت میشه ریکاوری رو با استفاده از SIDELOAD نصب کرد؟ ببخشید سوالاتم زیاده... لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 27 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2018 سلام از این روش استفاده کنید . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
mnha376 0 ارسال شده در 11 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2019 با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه کار هستم و تازه با این مبحث آشنا شدم امروز برای اولین بار فایل بوت گوشی خودم رو برای باز کردن قفل گوشی استفاده کردم و بدون حذف اطلاعات گوشی بدون رمز بالا اومد ولی العان با هر بار خواموش شدن گوشی بازم رمزی که روش میزارم پاک میشه میخواستم بپرسم چطوری این مشکل رو حل کنم یا باید روش رام رسمی بزنم ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2019 در 10 دقیقه قبل، mnha376 گفته است : با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه کار هستم و تازه با این مبحث آشنا شدم امروز برای اولین بار فایل بوت گوشی خودم رو برای باز کردن قفل گوشی استفاده کردم و بدون حذف اطلاعات گوشی بدون رمز بالا اومد ولی العان با هر بار خواموش شدن گوشی بازم رمزی که روش میزارم پاک میشه میخواستم بپرسم چطوری این مشکل رو حل کنم یا باید روش رام رسمی بزنم ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید رام رسمی نمیخواد فقط فایل بوت رسمی رو بزنید همین لینک ارسال
mnha376 0 ارسال شده در 11 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2019 در 2 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : رام رسمی نمیخواد فقط فایل بوت رسمی رو بزنید همین چطوری با اودین ؟ چون اودین فایل .tar .md5 پشتیبانی میکنه ولی فایل بوت .img هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.