oxinpol 21 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 مشکل could not activate iphone 5s بعد از رستور به ios 11.0.3 دوستان کسی راحلی داره ؟؟؟؟؟ [ATTACH=CONFIG]1570[/ATTACH] لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 داداش احتمالا هاردش تعویض شده بوده امنیت اپل رفته بالا موقع ریستور گیر میده لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 بخاطر استفاده از قطعات غیره اورجینال فکر کنم باشه ...تو ورژن 11 این مورد زیاد شده بسیار هم تاچ کار نمیکنه 6 البته irgsm لینک ارسال
vahid6630 146 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 مشکل could not activate iphone 5s بعد از رستور به ios 11.0.3 دوستان کسی راحلی داره ؟؟؟؟؟ [ATTACH=CONFIG]1570[/ATTACH] آیفون هایی که هارد تعویض شده آپدیت نکنید یفون هایی که هارد تعویض شده آپدیت نکنید. نزدیک 1 ماه است که iOS 11 منتشر شده است و اکثر کاربران دستگاه های خود را به این نسخه ارتقا داده اند. برخی از کاربران نیز با مشکلاتی متفاوت پس از این بروزرسانی مواجه شده اند. از جمله از کار افتادن اسپیکر، ریستارت گوشی و از همه مهم تر اکتیو نشدن بعد از ریستور به 11. گوشی هایی که هارد آنها تعویش شده اند را اصلا به iOS 11 ارتقا ندهید. این گوشی ها پس از بروزرسانی اکتیو نمی شوند و در صفحه اکتیو iOS گیر می کنند. اکثر کاربران این مشکل را پیگیر شده اند، دلیل اکتیو نشدن این است ولی هنوز راه حلی برای این مشکل پیدا نشده است. در صورت پیدا کردن راهی برای آن حتما با شما در میان خواهیم گذاشت لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 دوستان تست کنند آیا انگرید به ios 10.x.x میشه لینک ارسال
oxinpol 21 ارسال شده در 18 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 با تعویض هارد مشکل حل شد لینک ارسال
modern.carma 12 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 دوستان این مشکل با تغییر آی پی حل نمیشه؟ با برنامه هایی مثل virtual router کسی اگه این مشکل رو داره گوشی دم دستشه تست کنه اعلام نتیجه بشه اینجا لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 26 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2017 سلام من الان یه 5s دارم همین طوریه اگر کسی از دوستان میدونه کمک کنه این مشکل نرم افزاری حل میشه یا سخت؟ کسی بلد روششو من هزینه ی اموزششو میدم لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 28 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2017 من با چند بار خاموش روشن کردن و دوباره تست کردن مشکلم حل شده . در ضمن این مشکل هم نرم افزاری هستش . لینک ارسال
Yilia 0 ارسال شده در 9 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2018 من همچنین سیستم عامل آیفون خود را به نسخه 11 iOS به روز رسانی کردم، اما به نظر می رسد که این نسخه جدید با مجموعه ای از مشکلات همراه است. به غیر از آنچه شما گفتید، من نیز مشکل آزار دهنده دارم. پس از نصب iOS 11، عکس های من به صورت خودکار به HEIC ذخیره می شود. این یک فرمت تصویر جدید است که من در گذشته شنیده ام. نقطه بحرانی این است که نمی تواند با تمام سیستم عامل سازگار باشد. من تمام تصاویر HEIC را به ویندوز 10 همگام می کنم، اما نمی توانم به طور مستقیم آن را باز کنم. در حال حاضر، من فقط می توانم تبدیل به heic به JPG مبدل برای ویندوز برای کمک به. من نمی دانم آیا دیگر مسائل پنهان وجود دارد که باید حل شوند. به هر حال، امیدواریم که اپل بتواند یک راه حل جامع برای ما فراهم کند! helic to jpg converter for Windows لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.