siavash sadr 274 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) j320v root and arabic - Download - 4shared - mahmod abas رمز:009647701696498 ویرایش شده 13 مهر، ۱۳۹۶ توسط siavash sadr هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۶ j320v root and arabic - Download - 4shared - mahmod abas پسوورد لطفا نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۶ j320v root and arabic - Download - 4shared - mahmod abas داداش سیاوش میشه پسوررد رو بزاری ممنون. نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ ب پست اول اضافه شد هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ ب پست اول اضافه شد داداش سیاوش فایل rar رو رایت کنم یا فایل tar رو؟ نقل قول لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ tar رو رایت کن نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .