hosseingh810 15 ارسال شده در 30 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2017 با سلام دوستان این مدل رو میخواستم با bst سریال رو ترمیم کنم که اول گزینه erase imei رو زدم سریال پرید و الان میخوام سریال رایت کنم روش نمیشه و کانکت نمیشه cpu qualcomm هست دیاگ هم اکتیو میکنم باز جواب نمیده میخواستم بدونم آیا کابل خاصی داره برای رایت سریال تا کانکت بشه به گوشی و رایت کنه مثله uart برای سامسونگ؟ یا باکس یا دانگل دیگه ای هست این گوشی هارو بی دردسر ساپورت کنه و رپیر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 30 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2017 دوست عزیز دانگل bst با uart میتونه سریال بزنه با اون تست کنید شما با نرم افزار maui meta امتحان کن روی این مدل تست شده و جواب داده موفق باشید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
s.enayatfar 13 ارسال شده در 16 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2017 این مدل سی پی یو رو بدون دردسر میتونی با سیگما ترمیم کنی و نیازی به روت هم نیست تا اونجا که یادمه bst سریال گوشی های سامسونگ با پردازنده کواکام رو میزنه و یکیم با پردازنده mtk لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.