persian.gsm 14 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 سلام گوشی روی آرم بود برام آوردن ابتدا با بیلد 116 فلش زدم گوشی با سریال نول بالا اومد ولی به محض خاموشی صفحه خاموش میشد و بعدش هم باید چند دقیقه باطری رو بردارم و بعد بزارم تا بالا بیاد با فایل آپدیت بیلد 119 آپدیت کردم و مجدد به همون شکل گوشی بالا اومد ولی باز با خاموش شدن نور صفحه خاموش شد لطفا راهنمایی بفرمایید از لحاظ زمان در تنگنا هستم سپاس از همگی دوستان من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 معمولا این مدل هارده، با توجه به سریال نول که درست نمیشه بعید میدونم چیز دیگه ای باشه لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2017 اساتید تجربه ای ندارن در این خصوص؟ لازم به ذکره درحالت خاموش به شارژ زدم تا هشتاد درصد شارژ شد بعدش روشن کردم برای یکی دو ساعت هیچ مشکلی نداشت و درست شد ولی بعدش باز ... ضمنادباطری رو هم تست کردم بعضا بعضی ایرادا که به ذهن نمیرسه از باطریه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 27 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2017 دوست عزیز مشکل هارده گوشیهای دیگه هم این حالتو دارن یا حتی بعد فلش تا دو روز کار میکنن من این مشکلو زیاد دیدم تو گوشیهای هواوی که فقط با تعویض هارد درست شدن بازم شما راههای دیگه رو تست کنید موفق باشید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 9 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2017 دوست عزیز فقط مشکلتون با تعویض هارد حل میشه باز محض اطمینان با اینفینیتی یه read info بگیرید مشخص میشه هارد مشکل داره یا سالمه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.