persian.gsm 14 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ سلام گوشی روی آرم بود برام آوردن ابتدا با بیلد 116 فلش زدم گوشی با سریال نول بالا اومد ولی به محض خاموشی صفحه خاموش میشد و بعدش هم باید چند دقیقه باطری رو بردارم و بعد بزارم تا بالا بیاد با فایل آپدیت بیلد 119 آپدیت کردم و مجدد به همون شکل گوشی بالا اومد ولی باز با خاموش شدن نور صفحه خاموش شد لطفا راهنمایی بفرمایید از لحاظ زمان در تنگنا هستم سپاس از همگی دوستان من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ معمولا این مدل هارده، با توجه به سریال نول که درست نمیشه بعید میدونم چیز دیگه ای باشه نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اساتید تجربه ای ندارن در این خصوص؟ لازم به ذکره درحالت خاموش به شارژ زدم تا هشتاد درصد شارژ شد بعدش روشن کردم برای یکی دو ساعت هیچ مشکلی نداشت و درست شد ولی بعدش باز ... ضمنادباطری رو هم تست کردم بعضا بعضی ایرادا که به ذهن نمیرسه از باطریه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ دوست عزیز مشکل هارده گوشیهای دیگه هم این حالتو دارن یا حتی بعد فلش تا دو روز کار میکنن من این مشکلو زیاد دیدم تو گوشیهای هواوی که فقط با تعویض هارد درست شدن بازم شما راههای دیگه رو تست کنید موفق باشید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم واکنش ها : persian.gsm 1 نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ دوست عزیز فقط مشکلتون با تعویض هارد حل میشه باز محض اطمینان با اینفینیتی یه read info بگیرید مشخص میشه هارد مشکل داره یا سالمه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .