مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان ***ترمیم بوت g7102 از طریق مموری کارت با باکس atf در کمترین زمان باز هم از استور فریمور*** اصل مطلب و نحوه ترمیم این مدل: ۱-فایل مربوط به ترمیم بوت رو از این لینک دانلود کنید...download ۲-مموری کارت به حجم ۸ گیگابات را به pc وصل کنید… ۳-و طبق تصویرزیر به مموری کارت رایت کنید… ۴- مموری کارت را به گوشی وصل کنید… ۵- ولوم پایین هوم و پاور را نگه دارید سپس گوشی را از طریق یواس بی به pc وصل کنید… ۶-در اینجا باید کامپیوتر شما درایوری به این اسم شناسایی کند...samsung mobile cdc composite device… ۷-نرم افزار اودین را باز کنید…سپس گوشی را با پیت مخصوص فلش کنید… 8-توجه کنید برای استفاده از مموری کسایی که باکس ATF قدیمی دارند و مموری میخورن میتونن از جای مموریش استفاده کننن و برای کسایی که از ATF سفید دارن باید اداپتور مخصوص بخرن کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
javadxboy 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 داداش من زدم صفحه بوت لودر میاد اما واس فلش پیت یا فلش کامل نمیگیره...فایل پیت میچینم میزنم گیر میکنه..نمیره واسه رایت لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 اقا من این فایل رو رایت کردم با atf ولی وقتی میزارم تو گوشی و دکمه های هوم ولوم پایین و پاور رو میزنم نمیره تو دانلود مد تا فلشش کنم لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 اقا من این مدل رو با atf ریختم رو رم ولی وقتی دکمه های ولوم پایین . پاور و هوم رو میزنم جواب نمیده کسی تست کرده گوشی زیر دستم خاموش شده ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.