PcCo 15 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) با سلام حذف FRP تمامی مدل های سامسونگ J7 , A7 , S8 ,S7 بدون باکس و دانگرید , کامبنیشن برنامه های زیر را دانلود کنید Download دانلود ویدیو راهنما رمز pcco5452 ویرایش شده 31 شهریور، ۱۳۹۶ توسط PcCo " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " واکنش ها : amin.gsm و hacker 1 1 نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2081 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ درود عزیز ممنون از قرار دادن تجربیاتتون همانطوری که مشاهده میکنید بقیه اعضا نیز به صورت متن باز آموزش ها و دست آورد های خودشون رو منتشر میکنن پس این مرجع رایگان هست و جای پسورد بازی نیست البته سطح آموزشتون جای خودش رو داره لطفا جهت جلوگیری از بسته شدن یا حذف شدن تایپک رمز را قرار دهید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. واکنش ها : behnam1991 1 نقل قول لینک ارسال
tmppeyman 12 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام لطفا رمز ممنونم نقل قول لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ ممنون بی زحمت واسه منم پسورد رو ارسال کنید نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ لطفا پسورد بی زحمت با تشکر نقل قول لینک ارسال
asghar1986 12 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید اگر امکانش هست رمز رو برای بنده هم ارسال نمایید. با تشکر. نقل قول لینک ارسال
PcCo 15 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ رمز در پست قرار داده شد " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) فیلم آموزشی رام زیر را بای پس FRP انجام داد و باموفقیت انجام شد Model SM-A510FD Model name Galaxy A5 ⑥ Country Singapore Version Android 7.0 Changelist 11278697 Build date:Mon, 08 May 2017 Security Patch Level 2017-05-01 Product code XSP PDA A510FXXU4CQE4 CSC A510FDOLB4CQE4 ویرایش شده 1 مهر، ۱۳۹۶ توسط farhadsoftware نقل قول لینک ارسال
mohsensdaler 10 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید لینک فیلم اموزشی مثل اینکه مشکل داره . نقل قول لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ عالی بود لینک ها مشکل نداره نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ تست شد s7 edge اندروید هفت براحتی باز شد مرسی از سایت خوبتون نقل قول لینک ارسال
taratata 10 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام لینک مشکل داره نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام لینک مشکل داره لینک هیچ مشکلی نداره نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ من با این روش مدتی هست ک میزنم فقط رو اپدیت جدید باگ ضبط مکالمه بسته شده و باید از باگ اس ام اس استفاده بشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ با سلام حذف FRP تمامی مدل های سامسونگ J7 , A7 , S8 ,S7 بدون باکس و دانگرید , کامبنیشن برنامه های زیر را دانلود کنید Download دانلود ویدیو راهنما رمز pcco5452 درود لینک فیلم مشکل داره لطفا جا دیگه اپ کنید نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ درود لینک فیلم مشکل داره لطفا جا دیگه اپ کنید لینک مشکلی نداره لینک جدید نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ دوستان لینک مشکلی نداره.. در صورت بروز مشکل مرورگرتونو عوض کنید معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
PcCo 15 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ برای راحتی دانلود رمز فایل برداشته شد " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " نقل قول لینک ارسال
Morfous 10 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ با سلام حذف FRP تمامی مدل های سامسونگ J7 , A7 , S8 ,S7 بدون باکس و دانگرید , کامبنیشن برنامه های زیر را دانلود کنید Download دانلود ویدیو راهنما رمز pcco5452 سلام ...اگه گوشی با اندروید پایین تر رو به اندروید 7ارتفاع بدیم بازم این روش کار میکنه ؟ نقل قول لینک ارسال
reza_2344 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ روی j710f جواب نداد گزینه رکورد نداره نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ روی j710f جواب نداد گزینه رکورد نداره من از طریق اس ام اس رفتم نیازی به رکورد هم نیست نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ باسلام خدمت همکاران گرامی من فایل ها رو دانلود کردم ولی تو پوشه ADB-FRP گزینه CMD نیست میشه راهنمایی بفرمایید؟؟ یا آیا از cmd سیستم میشه استفاده کرد یا فرق میکنه؟؟ نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ روی j710f جواب نداد گزینه رکورد نداره روی برخی گوشیها گزینه رکورد نیست و تو اپدیت جدید هم حذف شده بعد از قطع تماس از طریق باگ اس ام اس اقدام کنید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
reza_2344 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ من از طریق اس ام اس رفتم نیازی به رکورد هم نیست باگ اس ام اس تالک بک asisse ,call بسته بود با کامیونیشن z3x اکتیو حل شد نقل قول لینک ارسال
modern.carma 12 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ باسلام خدمت همکاران گرامی من فایل ها رو دانلود کردم ولی تو پوشه ADB-FRP گزینه CMD نیست میشه راهنمایی بفرمایید؟؟ یا آیا از cmd سیستم میشه استفاده کرد یا فرق میکنه؟؟ دستورات رو با adb که در حال حاضر روی سیستم دارید بزنید مشکلتون حل میشه. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .