behnam1991 199 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 من سر گوشی نوت 5 ریکاوری teamwin نصب کردم دگ گوشی نمیاد بالا اصلا هرچی ریستارتش میکنم میاد توی منو ریکاوری wipe هم زدم ولی باز میاد رو ریکاوری چیکار کنم مدل sm-920f اگر فایل فلشش هست بدین فلشش کنم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 من سر گوشی نوت 5 ریکاوری teamwin نصب کردم دگ گوشی نمیاد بالا اصلا هرچی ریستارتش میکنم میاد توی منو ریکاوری wipe هم زدم ولی باز میاد رو ریکاوری چیکار کنم مدل sm-920f اگر فایل فلشش هست بدین فلشش کنم یا ی رام تک فایل بزن یا فقط فایل ریکاوریشو رایت کن روش حل میشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 19 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 متاسفانه فایل ریکاوری ندارم ازش ریکاوری نگرفتم فایل فلش این مدل رو نتونستم پیدا کنم توی نت شما تخصصتون بیشتره کمکم کنین ممنون میشم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 19 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 یا ی رام تک فایل بزن یا فقط فایل ریکاوریشو رایت کن روش حل میشه متاسفانه فایل ریکاوری ندارم ازش ریکاوری نگرفتم فایل فلش این مدل رو نتونستم پیدا کنم توی نت شما تخصصتون بیشتره کمکم کنین ممنون میشم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 متاسفانه فایل ریکاوری ندارم ازش ریکاوری نگرفتم فایل فلش این مدل رو نتونستم پیدا کنم توی نت شما تخصصتون بیشتره کمکم کنین ممنون میشم داداش من منظور همکار گرامی ریکاوری از فایل فلش استخراج کن روش رایت کن و اگر نمیخوای دستگاهتون اسیب جدی نبینه به یک تعمیرکار مجرب بسپاریدش الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s6/SM-G920F/ لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 19 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s6/SM-G920F/ مرسی ولی گوشی من نوت 5 هستش ن اس6 پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 سلام گوشی رو دانلود مد ببرید و مدلی که توی دانلود مد هست ذکر کنید. گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 20 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2017 من سر گوشی نوت 5 ریکاوری teamwin نصب کردم دگ گوشی نمیاد بالا اصلا هرچی ریستارتش میکنم میاد توی منو ریکاوری wipe هم زدم ولی باز میاد رو ریکاوری چیکار کنم مدل sm-920f اگر فایل فلشش هست بدین فلشش کنم داداش گوشی ببیر پیش تعمیر کار تا بیشتر حسارت نزدی به خودت برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2017 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s6/SM-G920F/ سلام گوشی کاربر نوت 5 SM-n920F لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.