farhadsoftware 312 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) درخواست فایل با مشخصه بردK0720_V1.2 20161124 مدل siccoo a2 تبلت ویروسی شده یک فایل رایت کردم از این سایت لینک 1 لینک 2 لینک 3 تبلت خاموش شد ویرایش شده 24 شهریور، ۱۳۹۶ توسط farhadsoftware نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز V1.2 هست ولی پولیه شما با فایل زیر تست کن مشکل خاموشیتو حل میکنه SICCOO A2 K0720 V1.1 تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ سلام کسی فایل این مدل نداره نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) دوست عزیز v1.2 هست ولی پولیه شما با فایل زیر تست کن مشکل خاموشیتو حل میکنه siccoo a2 k0720 v1.1 سلام مشکل خاموشی با فایل بالا حل شد دوربین و وایفا و تاچ کار می کنه, سیم کارت شناساسی میکنه و با یک تماس هم تست کردم لاگ رایت فایل فلش تولز باز کنید رام بهش اعلام کنید اگه تبلت وصل نمیشه قاب باز کنید دکمه ریست بگیرید و کابل کامپیوتر وصل کنید و بعد دکمه ریست رها کنید نکته:رام های دیگری هم تست کردم ولی خطای 4032 میداد ویرایش شده 25 شهریور، ۱۳۹۶ توسط farhadsoftware نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .