Naruto 26 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید گوشی فوق موقع رایت ارور میده مشکل از کجاست ؟ اگه رام منطقه اخرین ورژن میخواد ممنون میشم لینک بزارید نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ خدمت شما لینک نقل قول لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سلام با اخرین ورژن حل میشه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ ممنون از راهنمایی تون ولی هنوز رو لوگو مونده نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ فلش کامل رایت میشه؟ نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اره کامل رایت میشه بدون هیچ مشکلی نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اره کامل رایت میشه بدون هیچ مشکلی باکس چی داری ؟ نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ باکس در حال حاضر z3x نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ pit بزن نشد ببینید تو حالت وایپ میره اگه نرفت ممکنه هارد باشه نقل قول لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشیدگوشی فوق موقع رایت ارور میده مشکل از کجاست ؟ اگه رام منطقه اخرین ورژن میخواد ممنون میشم لینک بزارید درود اخرین ورژن 4 فایل با پیت بزنید اگر ارور داد کامبی بزنید و فایل بزنید نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اخرین ورژن رو گرفتم ولی تک فایل هست Samsung Firmware Updates | Download Free Android Firmware ممنون میشم لینک بدید که 4 فایل باشه نقل قول لینک ارسال
hosintt 10 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ فکر کنم من داشتمش چک میکنم بود میذارم تور مالدیو نوروز نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ فکر کنم من داشتمش چک میکنم بود میذارم ممنون دوست عزیز نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ نیازی به 4فایله نیست گوشی که حدود 5 دقیقه روی آرم موند باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید گوشی بالا میاد این یه راه میانبر بود حالا میتونید 4 فایله ام رایت کنید فقط فایل cache هم رایت شه کفایت میکنه.ورژن قدیمیه 4 فایله ام داری بدون بوت بزن بالا میاد نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ بازم رو ارم میمونه اگه امکانش هست فایل 4 فایل به همراه فایل پیت بزارین ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۴۰۰ J200FXXU3ARL2_OJV3ARL1 اینو با z3xpro برداشتم چهار فایله است نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .