davoddanialy 56 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم یه desire 300 هست که ویروسیه و مشتری آورده برای فلش الان بوتلودر رو آنلاک کردم ریکاوری کاستوم هم نصبه فایل فلش هم فقط zip هست فایلی که براش دانلود کردم هم دقیقا مطابق با منطقه و رادیوش هست ولی هم از hboot و هم از ریکاوری کاستوم رایت نمیشه s-off هم نمیشه لطفا کمکم کنید خیلی گیرم نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ شما اگه بوتلودر آنلاک کردید رام zip نصب نمیشه باید لاک کنید و مجدد تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ با تشکرات فراوان از علی رضا شاهرخی با lock کردن بوتلودر درست شد نقل قول لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ با عرض پوزش از پست بالایی در مورد درست شدن همه قسمت ها رو فلش کرد جز radio و radio cust الان چی کارش کنم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .