davoddanialy 56 ارسال شده در 11 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2017 با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم یه desire 300 هست که ویروسیه و مشتری آورده برای فلش الان بوتلودر رو آنلاک کردم ریکاوری کاستوم هم نصبه فایل فلش هم فقط zip هست فایلی که براش دانلود کردم هم دقیقا مطابق با منطقه و رادیوش هست ولی هم از hboot و هم از ریکاوری کاستوم رایت نمیشه s-off هم نمیشه لطفا کمکم کنید خیلی گیرم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 11 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2017 شما اگه بوتلودر آنلاک کردید رام zip نصب نمیشه باید لاک کنید و مجدد تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 11 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2017 با تشکرات فراوان از علی رضا شاهرخی با lock کردن بوتلودر درست شد لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 11 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2017 با عرض پوزش از پست بالایی در مورد درست شدن همه قسمت ها رو فلش کرد جز radio و radio cust الان چی کارش کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.