ecsi 10 ارسال شده در 9 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2017 سلام qcn برای استفاده در qpst وجود داره؟؟؟ مشخصات گوشی , cpu qualcom ,z00ed ,zenfone 2 laser ze500kl ممنون لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 9 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2017 دوست عزیز شما یه ریکاوری سالم رایت کن و بعد بالاترین اپدیت رو بزن مشکلت حل میشه من یه بار همچین مشکلی داشتم حل شد تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 11 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2017 دوست عزیز شما یه ریکاوری سالم رایت کن و بعد بالاترین اپدیت رو بزن مشکلت حل میشهمن یه بار همچین مشکلی داشتم حل شد ممنون از پاسختون ولی منظورتون از ریکاوری سالم چیه؟؟ لطفا شما راه درست رو بفرمایید لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 15 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2017 دوست عزیز شما باید فایل qcn رو داشته باشی یا فول دامپ رایت کنی خیلی تو سایت سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم باکس خاصی هم ساپورت نمیکنه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 16 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2017 دوست عزیز شما باید فایل qcn رو داشته باشی یا فول دامپ رایت کنی خیلی تو سایت سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم باکس خاصی هم ساپورت نمیکنه خب qcn رو که ندارم پس باید فول دامپ کنم که همین دو فایلی رو دارم که در بالا ذکر کردم حالا باید چطوری فول دامپ رو به گوشی انتقال بدم آیا نیاز به باکس داره (که من ندارمش) یا با fastboot یا برنامه خاصی میشه انتقال داد مثلا qfil ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 18 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 :25::25::25: لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 :25::25::25: باسلام به دوست عزیز بدون باکس فعلانمیشه درست کنی وبایدحتماازباکس استفاده کنید بهتره ازدوستان همکارنزدیک خودتون که باکس ufi رو دارن کمک بگیری باتشکر. با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 18 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 باسلام به دوست عزیز بدون باکس فعلانمیشه درست کنی وبایدحتماازباکس استفاده کنید بهتره ازدوستان همکارنزدیک خودتون که باکس ufi رو دارن کمک بگیری باتشکر. پس اگر گوشی ze500kl دارید به من کمک کنید لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 دوست عزیز متاسفانه اینکار رو باید با باکس انجام بدی با کرک یا نرم افزار نمیشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ecsi 10 ارسال شده در 21 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2017 دوست عزیز متاسفانه اینکار رو باید با باکس انجام بدی با کرک یا نرم افزار نمیشه شما اگر گوشی ze500kl دیدید یا دارید میتونید به من کمک کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.