mehrdad85 14 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام دوستان فایل Z0702-mb-v2.1 2016-08-12 با سی پی یو spd رو نیاز داشتم. ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام دوستان فایل Z0702-mb-v2.1 2016-08-12 با سی پی یو spd رو نیاز داشتم. ممنون میشم عکس بورد لطفا هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ خدمت شما [ATTACH=CONFIG]1455[/ATTACH] نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز لطف کنید مدل تبلت رو هم بزارید با مین برد هیچ فایل تو گوگل پیدا نشد تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) مدل تبلت wintouch M733 و مدل cpu spd هستش ویرایش شده 17 شهریور، ۱۳۹۶ توسط mehrdad85 نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ مدل تبلت wintouch M733 و مدل cpu spd هستش دوست عزیز رام این مدل بسیار نایاب هستش دو تا رام بهتون میدم تست کنید فقط توجه کنید ک این رامها تست نشده هستن موقع فلش سوکت ال سی دی رو از بورد جدا کنید بعد فلش کنید تا تب لتتون دچار مشکل نشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ http://d.wintouch.cc/software/M733/AM73320170109.zip http://d.wintouch.cc/software/M733/AM73361107.zip هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ هر دو تا فایل هم که میخوام فلش کنم همون اول ارور میده نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام دوستان فایل Z0702-mb-v2.1 2016-08-12 با سی پی یو spd رو نیاز داشتم. ممنون میشم درود . مشکل تبلت چیه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ رو آرم بود اومد با cm2 بک آپ بگیرم وسطش قطع شد ریست کردم دیگه بالا نیومد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .