persian.gsm 14 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) با درود توسایت سرچ کردم گیج شدم اگر ممکنه لطفا رام متناسب با سی پی یو اسپیتد رام رو اگر دارین محبت کنین سپاس ویرایش شده 16 شهریور، ۱۳۹۶ توسط persian.gsm من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
abl3000 10 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ سلام بفرمایید http://download-c1.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=73543&version=270360&siteCode=gh نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ با درود توسایت سرچ کردم گیج شدم اگر ممکنه لطفا رام متناسب با سی پی یو اسپیتد رام رو اگر دارین محبت کنین سپاس درود بر شما ... مدل گوشی شما y569-u02 یا y560-u02? [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ مدل گوشی y560 u02 اصلاحش کردم رام خریدم ولی موفق به دانلود نشدم مینوشت عدم ریافت پاسخ از سرور الان مجدد چک کردم نوشتع منقضی شده! مجدد خریداری نمایید! مگه دانلود زمان داره؟ جایی ندیدم تاحالا زمان دانلود بزارن من حتی یبارم نتونستم دانلود کنمش گوشی که اوردن انگار وسط دانلود قط شده بالاش یه متن قرمز میاد مغنیش آینه که ادامع دانلود انجام نشد لطفا راهنمایی کنید من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .