mehrdad85 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان یه i9105p برام اومده که مشکل ثبت نشده روی شبکه میده کسی میتونه راهنمائی کنه توی z3x هم ریپیر نتورک نداره برای این مدل نقل قول لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان یه i9105p برام اومده که مشکل ثبت نشده روی شبکه میده کسی میتونه راهنمائی کنه توی z3x هم ریپیر نتورک نداره برای این مدل بیس باند و شماره سریال داره؟ نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ بله سریال و بیس باند داره نقل قول لینک ارسال
abl3000 10 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ شما مسیر انتن و چک کنید مخصوصا سیم انتن نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ یعنی نرم افزاری نیست؟ فکر کنم نرم افزاری باشها نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ از ورزن قدیمی استفاده کن 19.1 نقل قول لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان یه i9105p برام اومده که مشکل ثبت نشده روی شبکه میده کسی میتونه راهنمائی کنه توی z3x هم ریپیر نتورک نداره برای این مدل درود میتونید با تعوبض فایل 4 فایل فایل مودم یا با سرت زدن مشکلتون حل بشه نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ 4 فایل زدم جواب نداد نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟ نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟ دوست عزیز cert رایت کردی بعد آنلاک؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ با ورژن پایینz3x بزنید ریپیر نتورک حل میشه ...... irgsm نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ فایل cert پیدا نکردم براش ریپیر هم نشد نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ فایل cert پیدا نکردم براش ریپیر هم نشد علت ؟روت کردید گوشی رو ؟ورژن گوشی چنده ؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ نه روت نشد ورژن 4.1.2 نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ نه روت نشد ورژن 4.1.2 ببرید روی اندروید 4.2.2 بعد با کینگ روت کنید 100 درصد جواب میده واسه روت نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ آره همین کارو دارم انجام میدم ببینم جواب میده نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ آره همین کارو دارم انجام میدم ببینم جواب میده واستون یک پکاپ efs قرار میدم بزن روی گوشی و بعد برای تغییر سریال میتونی از bst استفاده کنی همین الان خودم انجام دادم نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ دانلود فایل efs نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ متاسفانه bst ندارم z3x دارم ولی ممنون چک میکنم ببینم چطور میشه نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز این ارور یا از سیمکارته یا شبکه شما فقط repair network بزنید مشکلتون حل میشه اگه باکس اکتاپلاس دارید که با اون خیلی سریع شبکه درست میشه من این ارور رو چند بار فقط با repair network حل کردم چیز دیگه ای نیاز نیست تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ من فقط z3x دارم بعد برای این مدل هم repair network نداره نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .