Naruto 26 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید ممنون میشم فایل ریکاوری تست شده این مدل قرار بدید نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) فایل روت j530f دوست عزیز این فایل تست شده ولی بعضی مواقع میبینید که گوشی مشابه با همون فایل رو ارم گیر میکنه موفق باشید ویرایش شده 9 شهریور، ۱۳۹۶ توسط hacker تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز من این فایل رو زدم کاش رو ارم میموند الان اومده بالا فقط میگه باید ریست فکتوری کنم !!!! Verification failed میزنه این ارور میاد چیکار کنم ؟ واسه مشریه چیکار کنم اطلاعات پاک نشه!!! نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ درود یه تک فایل رایت کن درست میشه اطلاعاتت پاک نمیشه نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ یکبار به همچین مشکلی خوردم تنها راهش 4فایل بود !!! نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ تو ارور نوشته پارتیشن خراب شده باید ریست فکتوری کنی نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ فایل ریکاوری و روت سالم باشه حل میشه دارم سرچ میکنم پیدا کنم نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ لطف میکنید نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ مشکل با تک فایل حل شد ممنون نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی فایل تست شده این مدل داره؟ twrp یا cwn که تست شده باشه بزنم ؟ نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی فایل روت رو نداره ؟ تست شده مطمئن !!! نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .