omid ghorbani 12 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سلام بر اساتید بزرگوار یه j5 prime برام آوردن مشکل سریال داشت که efs زدم رو ارم موند حالا چندتا فایل و کامبینیشن هم زدم بالا نیومد دوستان رهنمایی کنید باید چیکار کنم آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سلام بر اساتید بزرگوار یه j5 prime برام آوردن مشکل سریال داشت که efs زدم رو ارم موند حالا چندتا فایل و کامبینیشن هم زدم بالا نیومد دوستان رهنمایی کنید باید چیکار کنم دوست عزیز با فایل efs سالم بزن بالا میاد نقل قول لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز با فایل efs سالم بزن بالا میاد efs زدم نشد آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ efs زدم نشد درود تو ریکاوری ارور efs میده؟ نقل قول لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ درود تو ریکاوری ارور efs میده؟ نه تو ریکاوری هیچ اروری نیست آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( نقل قول لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ با کامبینیشمن یکم بالا میاد باز این ارور و میده و ریستارت میشه رو همین [ATTACH=CONFIG]1392[/ATTACH] آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ با کامبینیشمن یکم بالا میاد باز این ارور و میده و ریستارت میشه رو همین [ATTACH=CONFIG]1392[/ATTACH] یک efs واستون قرار میدم با ادین بزن ببین میاد بالا نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ نه تو ریکاوری هیچ اروری نیست اینو با ادین بزن دانلود نقل قول لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اینو با ادین بزندانلود اوکی شد مرسی داداش آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( نقل قول لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اوکی شد مرسی داداش خواهش میکنم ممنون بابت اعلام نتیجه نقل قول لینک ارسال
sarmast70 10 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ جریان سریالش چی شد؟ اخه منم همچین موردی دارم سریالش 0000000000 هستش نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .