mobile.baran 12 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ از دوستان کسی تا حالا این مشکل رو حل کرده اصلا 3g نمیاره آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز اخرین بیلد رو فلش کنید من یه بار اینطوری مشکلم حل شده اگه نشد از ویدیوی زیر استفاده کن نرم افزاره برا سوییچ کردن شبکه 2g-3g تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز اخرین بیلد رو فلش کنید من یه بار اینطوری مشکلم حل شده اگه نشد از ویدیوی زیر استفاده کن نرم افزاره برا سوییچ کردن شبکه 2g-3g متاسفانه با اخرین بیلد اوکی نشد و اینکه ویدیویی در کار نیست آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .