Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید گوشی فوق ریکاوری کاستوم روش نصب بوده بعد که از داخل تنظیمات OEM رو غیرفعال کرده frp فعال شده بعد گوشی رو خاموش کردن بعد که روشن کردن بالا نیومده روی frp نگه میداره بعد ریست میشه ممنون میشم راهنمایی کنید اطلاعات گوشی هم خعلی مهمه نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی چیزی نمیدونه ؟ گوشی ضروریه اطلاعات هم خعلی مهمه نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ سلام تک فایل فلش بزنید آخرین ورژن بدون حذف اطلاعات گوشی بالا میاد. نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ راه دیگه ای نداره ؟ نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ چاره دیگه ای نیست بشه frp برداشت ؟ رام تک فایل اخرین ورژن از کدوم سایت بگیرم ؟ سام موبایل که دیگه نمیزاره دانلود کنم !!! نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ چاره دیگه ای نیست بشه frp برداشت ؟رام تک فایل اخرین ورژن از کدوم سایت بگیرم ؟ سام موبایل که دیگه نمیزاره دانلود کنم !!! http://fws02.updato.com/GALAXYJ5PRIME/SM-G570F/AFG/SM-G570F_1_20170807170339_7xvr8427cj_fac.zip نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ راه دیگه ای نیست بشه frp رو برداشت بدون حذف اطلاعات بجز اینکه رام تک فایل بزنم ؟ نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ سلام ریکاوری استوک نصب کن گوشی بالا میاد فایل بوت هم بزن همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ سلام ریکاوری استوک نصب کن گوشی بالا میاد فایل بوت هم بزن دادا من این روش رو زدم ولی فکر کنم دیگه اطلاعات نیاره بالا همش پاک شد بد بخت شدم!!! http://uupload.ir/files/c61q_19700102_005713.jpg http://uupload.ir/files/pxqs_19700102_005745.jpg چیکار کنم الان ؟ تک فایل بزنم حله ؟ نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ http://fws02.updato.com/GALAXYJ5PRIME/SM-G570F/AFG/SM-G570F_1_20170807170339_7xvr8427cj_fac.zip این فایلی که محسن خان دادن دانلود کردم 4فایله!!! نقل قول لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ گوشی شما از نوع انکریپت هست. فایل boot که براتون آپلود کردم رو با tar tool قابل رایت با odin کنید و در قسمت ap بزارید رایت کنید. گوشی بدون پاک شدن محتویات میاد بالا. boot نقل قول لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ البته پوزش میخوام من پست رو کامل نخونده بودم. اینم ریکاوری استوک فایل بوت هم که در پست قبلی ارسال کرده بودم هر دو برای آخرین ورژن هستند. recovery نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما باید رام تک فایل بزنید اگر 4 فایله دانلود کردید فقط ap رو بچینید مشکلتون حل میشه موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ گوشی شما از نوع انکریپت هست.فایل boot که براتون آپلود کردم رو با tar tool قابل رایت با odin کنید و در قسمت ap بزارید رایت کنید. گوشی بدون پاک شدن محتویات میاد بالا. boot متوجه نشدم میشه توضیح بدید چجوری رایت کنم نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما باید رام تک فایل بزنید اگر 4 فایله دانلود کردید فقط ap رو بچینید مشکلتون حل میشه موفق باشید خب فایل ap بزارم userdate باشه که همه رو حذف میکنه!!!! نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ خب فایل ap بزارم userdate باشه که همه رو حذف میکنه!!!! اول بازش کنید پسوند md5 رو حذف کنید بعدش tar میمونه.استخراج کنید اگه userdata داخلش نبود با خیال راحت فلش کنید md5 اصلی رو معمولا userdata توی سکشن css هست اگه z3x دارید بعد از انتخاب مدل و لود ap میتونید مشخص کنید که چه چیزایی فلش بشه و میتونید تیک userdata رو بردارید البته اگر باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ این فایلی که محسن خان دادن دانلود کردم 4فایله!!! فقط بوت وریکاوری رایت کنید نیومد بالا سیستم هم رایت کنید نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ twrp bezan bbin migire همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ بازم نشد فقط میگه باید ریست فکتوری بزنم تا بیاد بالا هیچ راه دیگه نیست ؟ اطلاعات گوشی خعلی مهمه !!!!!! http://uupload.ir/files/pxqs_19700102_005745.jpg این ارور رو میده نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ بازم نشد فقط میگه باید ریست فکتوری بزنم تا بیاد بالا هیچ راه دیگه نیست ؟اطلاعات گوشی خعلی مهمه !!!!!! http://uupload.ir/files/pxqs_19700102_005745.jpg این ارور رو میده دیتا به فنا رفته که frp هم اگه روشن هیچ راهی نداره نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ پووووووووووووووووووف کاش همون تک فایل میزدم حداقل امیدی بود اطلاعات گوشی از وجود منم با ارزش تر بود نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ پووووووووووووووووووف کاش همون تک فایل میزدم حداقل امیدی بود اطلاعات گوشی از وجود منم با ارزش تر بود اولین کار زدن تک فایل بود شما اخرین راه اذش استفاده کردید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ راهی که دوست عزیز ehsan_hd گفتن رو استفاده کردم که همه چیز به فنا رفت نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ چهار فایل با تک فرقی نداره همون فریمور هستش در این مواقع فریمور جدید فقط سه فایل boot recovery و system رو باید رایت کنید.که البته بازم نباید قول حتمی به مشتری داد نقل قول لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ راهی که دوست عزیز ehsan_hd گفتن رو استفاده کردم که همه چیز به فنا رفت آخه وقتی frp فعاله چطور میخواید کاستوم ریکاوری رایت کنید؟ الان وضعیت گوشی به چه شکله ؟ ریست کردید ؟ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .