nasirahmadi 11 ارسال شده در 3 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2017 سلام و درود ... دوستان وقتی رام رو بعد از کوک رایت میکنم حافظه گوشی از 32 به 16 تبدیل میشه ولی با رام استوک هیچ مشکلی نداره تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 3 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2017 سلام و درود ...دوستان وقتی رام رو بعد از کوک رایت میکنم حافظه گوشی از 32 به 16 تبدیل میشه ولی با رام استوک هیچ مشکلی نداره درود یک pit بزن حل میشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 آبان، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2017 سلام و درود ...دوستان وقتی رام رو بعد از کوک رایت میکنم حافظه گوشی از 32 به 16 تبدیل میشه ولی با رام استوک هیچ مشکلی نداره درود . ترانسلیت رام ارتباطی با حافظه گوشی ندارد شما یک بار به صورت adb رام کوک شدتون رو رایت کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 5 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2017 درود . ترانسلیت رام ارتباطی با حافظه گوشی ندارد شما یک بار به صورت adb رام کوک شدتون رو رایت کنید موفق باشید تشکر از پاسخگویی تون بنده بعد از کوک رام فایل csc رو حذف میکنم چون csc شامل فایل پیت هستش امکان زیاد بخاطر حذف پیت این مشکل بوجود اومده باشه چک میکنم و اعلان نتیجه تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 5 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2017 این مدل کلا وقتی رامش دامپ گرفته بشه و روی گوشی رایت بشه باید هارد ریست بشه تا حافظه درست بشه مثل متد frp های جدید :17: مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.