dj masud 18 ارسال شده در 23 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2017 با سلام من ایتونز جدید ساختم این ارور میده http://uupload.ir/files/d66x_capture.png میدونم معنیش چیه.راه حلش چیه؟ایتونز ورزن عوض کردم....اپل ایدی جدید ساختم..... لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 23 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2017 دوست عزیز آیتونز مشکلی نداره فقط همگام سازی ابل آیدی میگه ازقبل شناخته شده است یه بار دیگه با چیلتر شکن ابل آیدی authoriz کنید لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 24 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 با چیز شکنم امتحان کردم.همونه.میگه شما بیشتر از 5تا اپا ایدی روی این سیستم ریختین......راه چیه؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 دروود... روشهایی که ساپورت اپل ارایه کرده رو تست کنید. If iTunes prompts you to authorize your computer when you try to play iTunes Store purchases - Apple Support خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 27 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2017 دروود...روشهایی که ساپورت اپل ارایه کرده رو تست کنید. If iTunes prompts you to authorize your computer when you try to play iTunes Store purchases - Apple Support من هم همون مشکل دوستمونو دارم و همه راه ها رو امتحان کردم درست نمیشه ک نمیشه بدتر اینکه گوشیمو وصل میکنم به کامپیوتر همه آهنگ ها و فیلم هام میپره بدتر اینکه نمیتونم با آیتونز آهنگ یا فیلم بریزم تو گوشیم آیتونز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم آخرین آپدیتشم نصب کردم لطفا راهنماییم کنید حسابی کلافه شدم:u_e416: لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 27 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2017 دروود... دوست عزیز در پست ایجاد شده خودتون دوستان راهنمایی کردن بهتون اگه همه مراحل رو طی کردید بیخیال ایتونز بشین و از برنامه های ساده و راحت تر دیگه استفاده کنید. به عنوان مثال برنامه های مدیریت ایفون این دو رو به شما پیشنهاد میکنم .. 3U Tools و Tangbu موفق باشید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 27 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2017 دروود...دوست عزیز در پست ایجاد شده خودتون دوستان راهنمایی کردن بهتون اگه همه مراحل رو طی کردید بیخیال ایتونز بشین و از برنامه های ساده و راحت تر دیگه استفاده کنید. به عنوان مثال برنامه های مدیریت ایفون این دو رو به شما پیشنهاد میکنم .. 3U Tools و Tangbu موفق باشید. همینکه گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم آیتونز بالا میاد و همه پی پاک میشه و از اونجا ک کار من نرم افزار موبایل هست نمیتونم از آیتونز استفاده نکنم:45: لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 29 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2017 من مشکلم حل نشد لینک ارسال
myappleid 10 ارسال شده در 17 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2017 سلام . مشکل رو به شکل واضح و دقیق تر اعلام کنید My-AppleiD Int لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2017 سلام . مشکل رو به شکل واضح و دقیق تر اعلام کنید مشکلم اینه http://uupload.ir/files/d66x_capture.png لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.