علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 دقیقا همینو رفتم با ایپی آمریکا میل جدید و کلا از اول رفتم بازم همونه گزینه none نمیاد وارد کردن کارت اجباری:45: فکر کنم ایتونزتو ابدیت کردی؟ بانسخه قبلی یه تست کن خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 20 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 فکر کنم ایتونزتو ابدیت کردی؟بانسخه قبلی یه تست کن علیرضا نسخه خودتو میگی؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 علیرضا نسخه خودتو میگی؟ 12.6.0.100 خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 سلام و ادب خدمت اساتید گرامی برای ساخت اگر از طریق سایت بسازید و بعد بخواهید باآیتونز reveiw کنید گزینه none نمیاد. از داخل اپ استور آیتونز یه اپلیکیشن انتخاب کنید..بعد درخواست اپل ایدی کرد create new apple id رو بزنید و باقی مراحل... گزینه none هم میاد..ترجیحا از اکانت وی پی ان استفاده کنید چون سایفون و...جواب نمیده. ضمن اینکه با این روش روزی بیشتر از دوتا نمیشه ساخت..دوستان هم تست کردن گفتن بیشتر از دوتا نمیشه. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 سلام و ادب خدمت اساتید گرامیبرای ساخت اگر از طریق سایت بسازید و بعد بخواهید باآیتونز reveiw کنید گزینه none نمیاد. از داخل اپ استور آیتونز یه اپلیکیشن انتخاب کنید..بعد درخواست اپل ایدی کرد create new apple id رو بزنید و باقی مراحل... گزینه none هم میاد..ترجیحا از اکانت وی پی ان استفاده کنید چون سایفون و...جواب نمیده. ضمن اینکه با این روش روزی بیشتر از دوتا نمیشه ساخت..دوستان هم تست کردن گفتن بیشتر از دوتا نمیشه. از طریق سایت و با سایفون همین امروز ساختم یکی من فکر میکنم ورژن جدید اینجور شده باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 والا براي من اصلا مشكلي نداشته ازون اولش تا الان لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 22 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2017 ورژن قدیمی نصب کردم ربطی به ورژن نداشت کلا روندش کمی تغییر کرده از سایت که میریم نمیشه برا من میل روسیه درست کردم و از خود آیتونز رفتم اوکی شد موفق باشید لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 دیشب رفتم بسازم تا تهش رفت ولی کد وریفای ک میزدمو قبول نمیکرد و میگفت با پشتیبانی اپل تماس بگیرید چیز پی ان هم روشن بود:38: لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 از خود گوشی اقدام به ساخت کنید جدیدا مراحل ثبت نام انجام میدین بعد کد به ایمیلتون میفرسته کد وارد میکنی و تمام لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 از خود گوشی اقدام به ساخت کنید جدیدا مراحل ثبت نام انجام میدین بعد کد به ایمیلتون میفرسته کد وارد میکنی و تمام بدون وی پی ان ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.