nasirahmadi 11 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 با سلام و درود...! دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2 تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 با سلام و درود...!دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2 آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 13 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 تشکر دوست عزیز ولی این روش رو چک کردم و تقریبا این کلیپ رو حفظ کردم از بس که ریپلی کردم ولی گوشیم نسخه اندرویدش 7.1.2 جواب نمیده تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 تا کجاشو رفتید گوشی خیلی کم میاد دستمون که کسی تست کرده باشه..ببینید بوتلودر گوشی باز یا نه؟؟ از فست بوت با یه دستور باز میشه بوتلودر بعدشم فرمت میشه کمی دست بازتر میشه دانگرید هم میشه لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 با سلام و درود...!دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2 با دانگل inferno از ابزار unitool استفاده کن و نتیجه رو اعلام کن لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 16 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2017 با دانگل inferno از ابزار unitool استفاده کن و نتیجه رو اعلام کن متاسفانه این دانگل رو ندارم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.