nasirahmadi 11 ارسال شده در 8 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2017 سلام دوستان و همکاران گرامی... دوستان وقتی میخام گوشی رو کاستوم رام یا روت یا هم رام کوک شده نصب کنم ادین ارور میده و این ارور احتمال زیاد از لاک بودن بوتلودر هستش از ابزار Crom Service استفاده کردم جابجا کرش میشه تو نت هم زیاد سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد ممنون میشم در این رابطه کمکم کنید در ضمن قبلا مدل های N900v و G900v بوتلودرشون رو انلاک کردم ولی در این مورد چیزی پیدا نکردم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 9 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 دوستان حداقل یکی بگه نمیشه امکان نداره که ما بیخیالش بشیم:44: تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 یه عکس از محیط دانلودینگ این گوشی بزار شاید frp=on لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 9 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 یه عکس از محیط دانلودینگ این گوشی بزارشاید frp=on نخیر دوست عزیز Frp/EE غیرفعاله تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 9 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 سلام دوستان و همکاران گرامی...دوستان وقتی میخام گوشی رو کاستوم رام یا روت یا هم رام کوک شده نصب کنم ادین ارور میده و این ارور احتمال زیاد از لاک بودن بوتلودر هستش از ابزار Crom Service استفاده کردم جابجا کرش میشه تو نت هم زیاد سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد ممنون میشم در این رابطه کمکم کنید در ضمن قبلا مدل های N900v و G900v بوتلودرشون رو انلاک کردم ولی در این مورد چیزی پیدا نکردم باسلام بهتره فایلتون روباباکس رایت کنیداگه مشکل رایت بااودین رودارین با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 9 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 این مدل بوت لودرش هنور کسی موفق به بازکردنش نشده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.