siavash sadr 274 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 SBOOT ENG.rar - Google Drive رمز فایل :hamadagsm هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 10 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2017 لینک مشکل داره.... با [h=2]sboot eng[/h]میشه فایل روت ساخت درررسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روشش هم بذارین ممنون میشم لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 11 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2017 SBOOT ENG.rar - Google Drive رمز فایل :hamadagsm لطفا اگه امکانش هست توضیح بدید که کاربرد این فایلها دقیقا گجا و برای چی هست؟؟؟ تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2017 لطفا اگه امکانش هست توضیح بدید که کاربرد این فایلها دقیقا گجا و برای چی هست؟؟؟ رو خودشون که ننوشته ولی برای فعال کردن adb هستن که کاربردش برداشتن FRP هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.